Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Lana Del Rey pregătește muzică nouă

Artista și-a anunțat fanii că revine cu două piese noi și le-a prezentat un scurt teaser. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

Lana Del Rey (artwork Coachella - Woodstock In My Mind)

In postarea de pe Instagram, Lana Del Rey a completat:

"Două piese de sfârșit de vară vor fi lansate săptămâna viitoare pentru voi. Prima se numește <Mariners Apartment Complex>."

Cântăreața a colaborat cu Jack Antonoff, care lucrat la mai multe albume cunoscute apărute în ultimii ani: "1989" și "Reputation" - Taylor Swift sau "Melodrama" - Lorde.

Și Miles Kane a colaborat recent cu Lana Del Rey pentru ultimul album al acestuia. Solistul trupei The Last Shadow Puppets a declarat despre artistă că este o compozitoare incredibilă și nu își poate găsi cuvintele prin care să o descrie ca talent.

Recent, Lana Del Rey a scris o piesă despre Elvis Presley. Aceasta a împărtășit melodia cu fanii prin intermediul paginii ei de Twitter. Va face parte de pe coloana sonoră a unui documentar despre viața artistului. Documentarul este regizat de către Eugene Jarecki și se va numi "The King".

 

View this post on Instagram

 

Mariners Apartment Complex @jackantonoff @yourgirlchuck

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dan Bălan continuă povestea "Dragostea din tei" în Africa, filmând clipul "Numa numa 2" - VEZI POZE

”Dragostea din tei”, piesa care a adus trupei O-Zone recunoașterea internațională, va avea o continuare. Dan Bălan a filmat în...

Închide