Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lăcrămioara Bradoschi: a șaptea participare la Vocea României i-a adus noroc - VIDEO

Lăcrămioara a urcat pe scenă în a doua seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României. Interpretarea emoționantă a piesei "Don't You Remember Me" i-a făcut pe jurați să cânte și ei melodia.
Lăcrămioara Bradoschi, concurentă la Vocea României 2018

Lăcrămioara Bradoschi, concurentă la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Lăcrămioara Bradoschi are 29 de ani și este actriță la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești. Cântă de la o vârsta fragedă, primul concurs la care a participat fiind "Tip-Top Minitop". Muzica ocupă un loc special în inima tinerei. În ciuda unor "sfaturi" de a renunța la această pasiune deoarece nu este suficient de talentată, Lăcrămioara și-a ascultat instinctul și a continuat să investească timp și energie în muzică.

Vocea României, așa cum tânăra a spus, a devenit o obsesie. Ediția din 2018 reprezintă a șaptea încercarea a Lăcrămioarei de a ajunge pe scena audițiilor pe nevăzute. Știm din basme că șapte este un număr norocos, și se pare că această vorbă s-a aplicat și în cazul Lăcrămioarei.

Concurenta a cântat "Don't You Remember", o baladă sensibilă a cântăreței britanice Adele. Momentul a emoționat-o pe Irina Rimes, care pe tot parcursul melodiei a stat în picioare și a fredonat la rându-i. Artista iubeşte sincer această piesă, spunând că i-a fost aproape în multe momente personale. A apăsat în ultima clipă butonul, susținută de colegii săi din juriu.

"Sunt fără cuvinte în momentul ăsta și-ți explic de ce. Piesa asta pentru mine, Lăcrămioara, este ca un Dumnezeu. Eu pe piesa asta am trăit foarte multe. Când am auzit primele acorduri, pur și simplu, îmi venea să plâng și mă bucur foarte mult c-ai ales această piesă. Piesa asta și felul în care ai cântat-o m-au convins", a comentat Irina

Artista nu s-a oprit doar la acest discurs sensibil. Și-a dorit să cânte alături de concurentă. Așezate pe treptele scenei, cele două au creat un duet impresionant prin simplitatea sa. Vocile calde s-au împletit în ritmurile melodiei. Ceilalți antrenori au fost atrași de moment. Li s-au alăturat și au cântat împreună, construind un show de neuitat.

Audițiile pe nevăzute au început la Vocea României 2018, primul episod fiind difuzat pe 7 septembrie, seară în care trei concurenți au întors scaunele. În cea de-a doua seară a blind-urilor ce a avut loc pe 8 septembrie, șapte voci au făcut senzație.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesLăcrămioara BradoschiSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West chiar vrea să candideze la prezidențiale, spune John Legend

Cunoscut pentru declarațiile sale adeseori șocante, Kanye West ridică miza și anunță că se gândește serios la o candidatură pentru...

Închide