Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage

Kanye West chiar vrea să candideze la prezidențiale, spune John Legend

Cunoscut pentru declarațiile sale adeseori șocante, Kanye West ridică miza și anunță că se gândește serios la o candidatură pentru prezidențiale. Rapper-ul l-a convins deja pe John Legend de intenția sa, acesta declarând că îl vede pe Kanye candidând, înțelegându-i și motivația.
Kanye West

Kanye West

Kanye West se visează președinte încă din 2015, anunțând la gala MTV Video Music Awards că vrea să candideze.

”Am hotărât să candidez la prezidențiale în 2020”, anunța Kanye la gala VMA, adăugând: ”Unul dintre primele lucruri pe care le voi face ca președinte va fi să mă ocup de industria medicală. Mă voi asigura că industria medicală se va dezvolta.”

Mulți au crezut atunci că glumește, însă Kanye a continuat să face astfel de afirmații, într-un interviu acordat chiar luna aceasta anunțând că se gândește serios la o candidatură.

”Dacă mă hotărăsc să o fac, o voi face, și nu va fi o încercare. Da, se poate întâmpla 100%...în 2024”, a declarat Kanye la postul de radio Power 92 Chicago.

John Legend, care a discutat mult cu rapper-ul în ultima perioadă, a dezvăluit în cadrul podcast-ului The Dan Wootton Interview că aceste declarații ale lui Kanye i se par cât se poate de serioase.

"Eu cred că e serios în intenția sa. Probabil va candida ca independent, nu mi-a spus niciodată nimic despre vreun partid."

Legend este de părere că acest impuls de a candida vine și pe fondul afinității sale cu Donald Trump.

"Cred că vede în el anumite trăsături pe care le are și Donald Trump și dacă Trump a reușit să câștige, se gândește că ar putea să o facă și el."

Deși se gândește frecvent la prezidențiale, Kanye West nu a neglijat deloc partea muzicală. Rapper-ul a lansat vara aceasta albumul ”Ye”. Discul s-a plasat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard) și UK R&B Albums. Pe album apar și PartyNextDoor, Ty Dolla Sign, Kid Cudi, Jeremih și 070 Shake.

Recent, Kanye a colaborat cu Lil Pump și Adele Givens pentru piesa "I Love It". Videoclipul melodiei a strâns 37 de milioane de vizualizări în doar 3 zile, fiind momentan pe prima poziție în topul YouTube trending din România.

Citește mai multe despre John LegendKanye West
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
7 concurenți aleși în episodul 2 din Vocea României 2018: Voci speciale și înțepături între jurați - VIDEO

A sosit şi episodul 2 din Vocea României 2018, de această dată cu o gamă bogată de voci care au...

Închide