Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

La 14 ani, Ioana Bulgaru are "cea mai tare intrare de la X Factor" - VIDEO

Concurenții tineri continuă să uimească juriul X Factor. Ioana Bulgaru are doar 14 ani și a cântat la audiții cu o maturitate și carismă ieșite din comun. Ștefan Bănică i-a spus că a avut "cea mai tare intrare de la X Factor", juriul oferindu-i fără rețineri 4 de ”Da”.
Ioana Bulgaru la X Factor 2018

Ioana Bulgaru la X Factor 2018 (foto: Antena 1)

După momentul incendiar oferit de Ioana Arsintioaia Cheche în prima seară de audiții, o nouă concurentă de 14 ani îi lasă pe jurați fără replici. Este vorba despre Ioana Bulgaru, o prezență efervescentă, care s-a făcut remarcată încă de dinainte de a cânta.

"Sunt Ioana Bulgaru, vin din Galați și cânt. Cred că sunt o persoană destul de carismatică. Viața ar fi mai tristă dacă ar fi mereu timidă și crispată, așa că prefer să fiu așa, să fiu eu", s-a descris tânăra artistă.

Ioana a interpretat în cea de-a 5-a seară de auziții hitul lui Meghan Trainor, ”All About That Base”, oferind piesei o notă jazzy. Zglobie, carismatică și cu o dezinvoltură ieșită din comun, Ioana și-a imprimat stilul personal asupra melodiei, cucerindu-i pe jurați și pe spectatorii din platou.

"Ai avut cea mai tare intrare de la X Factor", i-a spus Ștefan Bănică.

VIDEO: Ioana Bulgaru cântă ”All About That Base” la X Factor

Ioana Bulgaru este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Face canto de 8 ani și înainte de a veni la X Factor a participat și la alte show-uri de talente. Anul trecut a participat la Vocea României Junior, iar în 2014 a câștigat cea de-a 8-a ediție a emisiunii Next Star. Artista avea atunci doar 11 ani.

VIDEO: Ioana Bulgaru la Next Star

În emisiunile anterioare s-au remarcat concurenți precum Doinița IonițăAlex ȚalăRaluca Răducanu, Daniela Matei.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Citește mai multe despre Ioana Bulgaru
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lil Wayne revine cu un album nou

Cunoscutul rapper urmează să lanseze un nou material discografic după mai bine de 7 ani. Discul este continuarea albumului din...

Închide