Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

La 14 ani, Ioana Bulgaru are "cea mai tare intrare de la X Factor" - VIDEO

Concurenții tineri continuă să uimească juriul X Factor. Ioana Bulgaru are doar 14 ani și a cântat la audiții cu o maturitate și carismă ieșite din comun. Ștefan Bănică i-a spus că a avut "cea mai tare intrare de la X Factor", juriul oferindu-i fără rețineri 4 de ”Da”.

Publicat

pe

Ioana Bulgaru la X Factor 2018
Ioana Bulgaru la X Factor 2018 │ FOTO: Antena 1 a1.ro

După momentul incendiar oferit de Ioana Arsintioaia Cheche în prima seară de audiții, o nouă concurentă de 14 ani îi lasă pe jurați fără replici. Este vorba despre Ioana Bulgaru, o prezență efervescentă, care s-a făcut remarcată încă de dinainte de a cânta.

"Sunt Ioana Bulgaru, vin din Galați și cânt. Cred că sunt o persoană destul de carismatică. Viața ar fi mai tristă dacă ar fi mereu timidă și crispată, așa că prefer să fiu așa, să fiu eu", s-a descris tânăra artistă.

Ioana a interpretat în cea de-a 5-a seară de auziții hitul lui Meghan Trainor, ”All About That Base”, oferind piesei o notă jazzy. Zglobie, carismatică și cu o dezinvoltură ieșită din comun, Ioana și-a imprimat stilul personal asupra melodiei, cucerindu-i pe jurați și pe spectatorii din platou.

"Ai avut cea mai tare intrare de la X Factor", i-a spus Ștefan Bănică.

VIDEO: Ioana Bulgaru cântă ”All About That Base” la X Factor

Ioana Bulgaru este elevă în clasa a IX-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi. Face canto de 8 ani și înainte de a veni la X Factor a participat și la alte show-uri de talente. Anul trecut a participat la Vocea României Junior, iar în 2014 a câștigat cea de-a 8-a ediție a emisiunii Next Star. Artista avea atunci doar 11 ani.

VIDEO: Ioana Bulgaru la Next Star

În emisiunile anterioare s-au remarcat concurenți precum Doinița IonițăAlex ȚalăRaluca Răducanu, Daniela Matei.

X Factor este o competiție televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Emisiunea face parte din franciza internațională The X Factor, al cărei format a fost creat în 2004 de Simon Cowell. Audițiile locale sunt difuzate în fiecare marți seara, pe postul Antena 1.

Trending