Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Încep preselecțiile pentru Românii au talent - Sezonul 9

Noul sezon Românii au talent începe să prindă contur cu seria de preselecții ce va avea loc în curând, la București. Citește mai multe detalii în articol.
Românii au talent (sezonul 9)

Românii au talent (sezonul 9)

Concurenții sunt așteptați la București sâmbătă și duminică, 15 și 16 septembrie, dar și pe 14 și 15 octombrie, la World Trade Center, începând cu ora 10:00.

Talentul este cel care te poate face cunoscut, care poate schimba lumea, poate bucura și emoționa, dar și cel care îți deschide noi orizonturi. Fii cel care aduce spectacolul pe scena celui mai iubit show de divertisment, cucerește publicul cu abilitățile tale și intră în lupta pentru titlul de erou național. Asta e șansa ta să scrii istorie pe scena Românii au talent! Doritorii se pot înscrie pe romaniiautalent.protv.ro sau pot veni direct la preselecții weekend-ul acesta și pe 14 și 15 octombrie.

Românii au talent este o emisiune de care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, și îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

Sezonul al optulea al emisiunii a fost câștigat de Emil Rengle, tânărul care a uimit publicul cu dansurile sale. El a câștigat marele trofeu, premiul în valoare de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român. Totodată, Emil a fost desemnat și cel mai original concurent din sezonul 8 și i-a fost acordat premiul de 10.000 de euro.

Emil a făcut coregrafii pentru nenumărați artiști autohtoni și a călătorit prin toată lumea, participând în numeroase clipuri muzicale. A colaborat cu artiști români precum Inna, Alexandra Stan, Antonia, Loredana Groza, Alex Velea, Fly Project, Anda Adam sau Corina.

Câștigători Românii au talent de la debut până în prezent:

  • 2011 - Adrian Țuțu (rap)
  • 2012 - Cristian Gog (iluzionism/mentalism)
  • 2013 - Bruno Icobeț (sport canin)
  • 2014 - Brio Sonores (formație muzicală)
  • 2015 - Speedcubing (rezolvare cub Rubik)
  • 2016 - Laura Bretan (operă)

Recomandare: Urmărește interviul acordat de Laura Bretan pentru InfoMusic

  • 2017 - Lorelai Moșneguțu (cântăreață & pianistă)
  • 2018 - Emil Rengle (dans)

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul concert Lenny Kravitz la Cluj-Napoca va avea loc în 2019 - DETALII

La 10 ani de la ultimul său concert în România, Lenny Kravitz anunță că va reveni în țara noastră pentru...

Închide