Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

În premieră, Dora Gaitanovici face antrenorii să se blocheze între ei la Vocea României - VIDEO

După Eurovision și Cerbul de Aur, Dora Gaitanovici din Buzău își urmează calea în muzică. La Vocea României 2018 a întors toate scaunele, făcându-l pe Smiley să acționeze butonul de blocare. Află cum a decurs momentul și vezi video.
Dora Gaitanovici în audiții la Vocea României 2018

Dora Gaitanovici în audiții la Vocea României 2018 (foto: ProTV)

Dora Gaitanovici vine din Colegiul Național B.P. Hașdeu din Buzău. Cântă la pian de la 4 ani și de curând a învățat la saxofon. Vara asta a fost admisă la două facultăți (Logică și Filosofie și Științe Politice), iar 2018 poate fi anul afirmării ei în muzică, judecând după parcursul actual.  Pe lângă interpretare, Dora compune. A participat la Eurovision cu o piesă proprie. "Te poți numi artist când oferi publicului ceva personal", spune ea.

În audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018, Dora Gaitanovici a cântat "One More Try", întorcând toate cele patru scaune. Momentul ei a adus și o premieră, Smiley l-a blocat pe Tudor, folosind noul buton aplicat scaunelor de antrenor.

"Deschide ochii și privește viitorul", i-a adresat Smiley solistului Vama. "Pentru mine e un compliment că sunt blocat la o voce ca a ta. Vecine, bumerangul are multe colțuri", a venit replica lui Tudor Chirilă. Ironia sorții, Smiley nu a fost alesul...

Irina Rimes a intrat și ea în luptă: "Dora are o voce incredibilă și compune foarte frumos. Am 26 de ani și mă aflu pe scaunul ăsta. Sunt o câștigătoare și vreau să te fac o câștigătoare" - a fost discursul ei motivațional.

"Pentru o voce ca a ta pot să fiu rea cu colegii mei. Ești pe stilul meu", a declarat Andra. Însă, Dora Gaitanovici  a ales-o pe Irina Rimes.

Dora Gaitanovici - experiență muzicală impresionantă la 18 ani

Publicul o știe pe Dora de la finala locală Eurovision 2018, când a ocupat locul al șaselea cu piesa "Fără Tine". Recent, ea a fost unul dintre cei trei reprezentanți ai țării noastre în concursul de interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2018.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

RECOMANDARE: Deschide galeria de poze cu Dora Gaitanovici în concurs la Cerbul de Aur 2018

La doar 18 ani, Dora Gaitanovici are deja un număr impresionant de premii și realizări în palmares, printre care Trofeul Tinereții - Amara 2017, Trofeul Creație la Festivalul Mamaia Copiilor – 2015, cu piesa “Doar eu”, o compoziție proprie, trofeul festivalului Radu Șerban - 2017 etc.

Ascultă jazz, muzică clasică, blues și rock, dar și folclor. Îi place foarte mult să compună și să-și interpreteze propriile piese. A colaborat pentru diverse proiecte muzicale cu trupele Thy Veils (Garana Jazz Festival 2017, albumul “Neoradiant”), Implant pentru Refuz, Bucium, Undercover, Filarmonica “Paul Constantinescu” Ploiești și a avut numeroase apariții la TV și radio.

În urmă cu un an, Dora Gaitanovici a colaborat cu trupa Bucium, care căuta voce feminină potrivită pentru melodia "Frunză verde foi mărunte". Tânăra artistă a fost remarcată dintr-o altă colaborare, cu Implant Pentru Refuz pe "Apus".

Citește mai multe despre Dora Gaitanovici
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României 2018: Claudia Negruț întoarce lupta antrenorilor cu susul în jos

Claudia Negruț din Timișoara este cea de-a treia concurentă din echipa Andrei la Vocea României 2018. Ea intrat în concurs...

Închide