Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Hozier lansează EP-ul "Nina Cried Power" - UPDATE AUDIO

Artistul irlandez Hozier va lansa în septembrie un nou EP, intitulat "Nina Cried Power". Materialul va fi urmat și de un album de lungă întindere, la care Hozier lucrează de ceva timp, primul său LP fiind lansat în 2014.
Hozier

Hozier

Toamna aceasta, Hozier readuce pe frecvențe blues-ul. Artistul va lansa pe 6 septembrie EP-ul "Nina Cried Power", după o pauză de 4 ani de la apariția albumului său de debut.

“Sunt încântat să vă anunț că noul meu EP, "Nina Cried Power", va fi lansat pe 6 septembrie. De abia aștept să vă împărtășesc aceste piese. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez, Hozier”, a anunțat artistul pe pagina sa de Facebook.

Mesajul a fost completat, ulterior, pe Twitter.

”Această colecție de piese vă va ajuta să vă formați o idee cu privire la ceea ce am lucrat în ultima perioadă și este și un teaser al viitorului meu album.”

Tracklist "Nina Cried Power" - Hozier:

Side A:

  1. Nina Cried Power (ft. Mavis Staples)
  2. NFWMB

Side B:

  1. Moment’s Silence (Common Tongue)
  2. Shrike

Ascultă noile piese Hozier de pe EP-ul "Nina Cried Power"

La momentul debutului, blues-ul și iubirile adolscentine conturau compozițiile lui Hozier, artistul mărturisind în 2014 că se simte puțin rușinat că s-a lăsat purtat atât de mult de romantism. Acest lucru a fost, totuși, inevitabil, primele iubiri din viața unui adolescent lăsând urme adânci.

"Atunci când te îndrăgostești, totul moare. Te privești oarecum murind într-un mod extraordinar și observi cum într-o perioadă foarte scurtă de timp toate lucrurile în care credeai au dispărut. Spun asta în sensul unei experiențe de tipul moarte - renaștere."

Single-ul ”Take Me To Church”, care i-a adus în 2015 o nominalizare la premiile Grammy în categoria ”Piesa Anului”, este o compoziție despre ”sexualitate și umanitate”. În ciuda videoclipului și a versurilor controversate, melodia a reușit să ajungă în mainstream, urcând pe prima poziție în topul US Hot Rock Songs (Billboard) și pe poziția a doua în US Billboard Hot 100.

În 2015, melodia a fost dusă într-o nouă dimensiune artistică. Tânărul dansator ucrainean Sergei Polunin, denumit în breaslă și ”băiatul rău al baletului”, a transpus și accentuat prin interpretarea sa fiecare notă muzicală a piesei, oferind privitorilor o demonstrație de balet la cele mai înalte standarde.

Citește mai multe despre Hozier
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa revine cu o ediție deluxe a albumului de debut

Artista britanică își surprinde fanii cu discul "Dua Lipa – Complete Edition", ce adună colaborările recente și un featuring surpriză....

Închide