Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO

Frances Bean Cobain a publicat un preview al unei piese noi - VIDEO

Frances Bean Cobain a compus o nouă piesă. După teaser-ul publicat în iunie, fiica regretatului solist Nirvana revine cu un nou preview, pe care îl prezintă publicului printr-o postare pe Instagram.
Frances Bean Cobain

Frances Bean Cobain

Urmărește-ne pe

Frances Bean Cobain continuă să-și exploreze talentul muzical. Cunoscută în special pentru activitatea sa în domeniul modei și al artelor vizuale, fiica lui Kurt Cobain și-a redirecționat atenția către muzică, așa cum anunța într-un interviu acordat în aprilie.

”În ce privește muzica, nu vreau să fiu rigidă și să spun că sunt muzician sau că sunt un artist vizual, pentru că simt că toate se întrepătrund și că fiecare parte a activității mele artistice are legătură cu întregul. Deci vreau oare să continui să fac muzică și să o fructific și să ajung în viitor la ceva palpabil? Absolut”, declara Frances la Daily Front Row Fashion Awards.

După această declarație, Frances a revenit în iunie cu un teaser al unei piese compuse de ea, recent publicând încă un preview. Și această nouă melodie este compusă tot de ea, clipul venind acompaniat de un mesaj ușor autoironic.

”Ce îi lipsește din precizia tehnică, compensează prin carismă”, apare în postarea de pe Instagram.

Tânăra artistă a împărtășit publicului și câteva din versurile piesei sale:

”So you tried to let me in, That’s nice, How’s that goin? It’s hard to be alive
Goddamn, It’s in my spine, Pain is in my spine, It’s in my spine”

 

View this post on Instagram

 

“What she lacks in technical precision, she makes up for with charisma” 👌 🌸💐🌺

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

Întrebată ce părere crede că ar fi avut Kurt Cobain despre intenția ei de a face muzică, Frances s-a abținut să dea un verdict.

”Nu am un răspuns la întrebarea asta, pentru că nu vreau să vorbesc în numele altcuiva. Eu sper că ar fi fost mândru de cine sunt ca om, chiar dacă nu i-ar fi plăcut, poate, activitatea mea artistică. Asta îmi doresc de la orice persoană din viața mea.”

Anul trecut, Frances Cobain a marcat ziua de naștere a lui Kurt printr-un mesaj emoționant. ”Ești iubit și îți simțim lipsa”, scria Frances pe Instagram.

Citește mai multe despre Frances Bean Cobain
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robyn anunță primul album în 8 ani (TRACKLIST)

Artista suedeză de muzică pop revine cu un nou material discografic. Discul conține 9 piese și câteva colaborări surprinzătoare.

Închide