Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Florence Welch intră în transă pe scenă

Solista trupei Florence and the Machine a vorbit despre starea de transă în care intră pentru a se putea urca pe scenă. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Florence Welch (vocalista Florence and the Machine)

Florence Welch (vocalista Florence and the Machine) (foto: Harper’s Bazaar UK)

Cântăreața este în turneu în America de Nord; aceasta își promovează cel mai nou album de studio "High as Hope".

Într-un interviu acordat publicației Rolling Stone, Florence a declarat:

"Trebuie să încep să mă supun acelui ceva care se ocupă de spectacole - spiritul spectacolelor sau ce naiba este."

Artista a mai spus că simte că scena este un fel de "pământ sfânt" și că trebuie să rămână în acea stare de transă altfel se poate întâmpla ceva rău. Spre exemplu, la festivalul Coachella, în 2015, aceasta a sărit de pe scenă și și-a rupt piciorul.

"M-am aruncat de pe scenă, dar într-un mod conștient care m-a durut, fiindcă m-am întors în planul fizic. Era ca și cum deodată am devenit greoaie. Când ești în acea stare specifică, a unei stări aproape în afara corpului, este destul de sigur, pentru că totul curge lin și nu te poți răni."

Albumul „High As Hope” este dovada clară a evoluției artistei, care pare acum mai sigură ca niciodată. Florence scrie despre anii adolescenței dintr-un alt unghi, pe direcția maturizării, și tratează subiecte precum copilăria sa din sudul Londrei, familia, relațiile interumane și arta în sine.

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Andi Moisescu revine cu al treilea sezon Pe bune?! la ProTV

Noua ediție a emisiunii Pe bune?! debutează pe 12 septembrie 2018. Află ce invitați va avea Andi Moisescu în cel...

Închide