Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Fiul cel mic al lui Slash face beat-uri de rap - AUDIO

Ambii copii ai lui Slash au moștenit talentul muzical de la tatăl său. Fiul cel mare e într-o trupă de rock, iar cel mic face beat-uri de rap.

Concert SLASH la Sala Palatului pe 5 februarie 2013 (foto: Mihai Anghel / InfoMusic.ro)

Intervievat de Loudwire, Slash a dezvăluit care sunt pasiunile copiilor săi, London (16 ani) și Cash (14 ani). Așa cum era ușor de intuit, amândoi iubesc muzica, însă au înclinații spre genuri distincte.

”Copiii mei sunt foarte diferiți. London, cel mai mare, iubește rock and roll-ul și metal-ul. Ascultăm cam aceleași lucruri. Iubește Pantera, Foo Fighters...și trupe australiene ca AC/DC, Airbourne. E într-o trupă, cântă la tobe, așa că e foarte analitic. Dintr-o dată a devenit acest tip cu care mă identific, așa eram și eu pe la 15, 16 ani.”

London îi calcă, așadar, pe urme tatălui său, îndreptându-se către o carieră în rock.

Surpriza vine de la fiul de 14 ani al lui Slash este atras de rap, chitaristul dezvăluind că este un maestru al beat-urilor.

"Lui Cash îi place mult hip-hop-ul mai old-school și face niște beat-uri și linii melodice incredibile. Nu trage și vocea, face doar beat-uri foarte cool și le vinde online."

AUDIO: Beat realizat de Cash, fiul lui Slash

 

View this post on Instagram

 

Check out my kid, Cash's IG page. Hes making some pretty cool beats. @Gasky04 iiii]; )'

A post shared by Slash (@slash) on

Formația din care face parte fiul cel mare, London, se numește Classless Act. Grupul a susținut recent primul concert în clubul Whiskey A Go-Go.

VIDEO: Classless Act cu London Hudson la tobe

Slash va lansa pe 21 septembrie albumul "Living the Dream", LP de pe care au fost extrase deja piesele ”Driving Rain” și "Mind Your Manners". Discul include 12 piese, la care Slash, Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe), Todd Kerns (bas, voce) și Frank Sidoris (chitară, voce) au lucrat împreună cu reputatul producător Michael "Elvis" Baskette. Acesta este recunoscut pentru colaborările sale cu nume sonore ale rock-ului internațional, precum Alter Bridge, Iggy Pop și Incubus.

Chitaristul a dezvăluit recent că și-ar dori o colaborare cu Dave Mustaine și că are o piesă înregistrată cu Chester Bennington, regretatul solist Linkin Park. Versiunea melodiei trase cu Chester nu a mai ajuns pe primul său album, dar ar putea fi lansată în perioada următoare.

Citește mai multe despre Slash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Chirilă intuiește o voce de finală în audițiile pe nevăzute - VIDEO

Alma Boiangiu a urcat pe scenă în cea de-a treia seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României. Concurenta...

Închide