Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Eric Clapton lansează un album de Crăciun

Eric Clapton anunță lansarea primului album de studio dedicat în întregime perioadei sărbătorilor de iarnă, „Happy Xmas”, programată pentru 12 octombrie. Mai multe detalii puteți afla în articol.
Eric Clapton

Eric Clapton

„Happy Xmas” este cel de-al 24-lea album semnat Eric Clapton. Albumul reunește colinde clasice, recognoscibile, dar și un cântec nou, dedicat special perioadei Crăciunului, „For Love On Christmas Day”. Pentru că surpriză acestei lansări neașteptate să fie completă, ilustrațiile care însoțesc cover-ul albumului sunt create chiar de Eric Clapton.

„Am avut mereu în cap viziunea acestor cântece festive îmbunătățite cu o ușoară tentă de blues inserată între părțile vocale. Am luat acest lucru în considerare pornind de la una dintre cele mai ușor de identificat piese de pe acest album, ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’” - au declarat Clapton și Simon Climie (cel care a co-produs albumul și a rămas alături de legendă muzicii blues atâția ani).

TRACKLIST:

 1. White Christmas
 2. Away În A Manger (Once În Royal David’s City)
 3. For Love On Christmas Day
 4. Everyday Will Be Like A Holiday
 5. Christmas Tears
 6. Home For The Holidays
 7. Jingle Bells (În memoria lui Avicii)
 8. Christmas În My Hometown
 9. It’s Christmas
 10. Sentimental Moments
 11. Lonesome Christmas
 12. Silent Night
 13. Merry Christmas Baby
 14. Have Yourself A Merry Little Christmas

Citește mai multe despre Eric Clapton
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Musicalul "Mamma Mia!" va avea premiera la Iași în noiembrie

Spectacolul „Mamma Mia!” va ajunge pe 7 noiembrie la Iași, unde va spune cea mai frumoasă poveste despre iubire, relații...

Închide