Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Episodul #4 din Vocea României 2018 atrage 8 concurenți noi, dintre care 3 din Moldova

Descoperă ce concurenți au trecut de audițiile pe nevăzute de la Vocea României 2018, în episodul al patrulea. Citește rezumatul emisiunii din 21 septembrie.
Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 4

Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 4

Cel de-al patrulea episod din sezonul #8 Vocea României a adăugat câte doi concurenți noi în fiecare echipă. Din cele 15 audiții, 7 nu au întors niciun scaun, din varii motive. Calculele antrenorilor de a identifica voci de finală au lăsat în afara concursului o concurentă ce a interpretat din repertoriul lui Montserrat Caballé - "O mio babbino caro".

După emisiunea din 21 septembrie, echipele s-au mărit cu următorii concurenți:

Nicoleta Oancea - Pasul în față din backing vocals

Nicoleta Oancea a deschis cea de-a patra ediție Vocea României 2018 cu melodia "Can't Stop the Feeling". Ea cântă în backing vocals alături de Andra, antrenoarea recunoscându-i vocea și întorcându-se. Și Smiley a colaborat cu Nicoleta. Cei doi au fost singurii care s-au întors, Tudor Chirilă spunând că nu i-a plăcut nici timbrul, nici interpretarea.

"Nicoleta Oancea este un om foarte special, o voce foarte specială. Știu ce poate Nicoleta și o să încerc să scot ce-i mai bun de la ea, ca ea să demonstreze că este foarte bună ca și interpret, care stă față și nu în spate ca backing vocals", a declarat Andra, adăugând că nu se aștepta să întâlnească în emisiune.

Concurenta a ales-o pe Andra, spunând că a învățat foarte multe de la ea și că îi urmează stilul.

Renate Grad - profa de canto a ridicat publicul în picioare

Renate Grad (30 de ani, din Visieul de Sus) a venit la Vocea României încrezătoare în vocea sa, urmărind să intre în echipa lui Tudor. A ales "I Will Always Love You", iar interpretarea ei a întors toate scaunele și a ridicat publicul în picioare. Renate trăiește din muzică, predă canto, chitară și pian.

"E ce caut eu aici la Vocea României - voce mare, sensibilitate, putere, dulceață, tot ce are nevoie un cântăreț!", i-a spus Andra, care s-a întors prima. Asta i-a schimbat planul de acasă al lui Renate: "Consider că ar trebui s[ aleg persoana pe care am convins-o prima dată și care a avut încredere în mine!"

Sorina Bică - timbrul rock feminin al sezonului

Sorina Bică (20 de ani) are o răgușeală specifică care-ți captează atenția. A cântat din repertoriul AC/DC - "You Shook Me All Night Long". A întors trei scaune, dar nu l-a convins pe Tudor Chirilă.

Alegerea ei a fost Smiley, care spunea că "Sorina e cel mai rock timbru feminin pe care îl avem în ediția asta de Vocea României". Află mai multe din acest articol dedicat.

Daria Tanasă - câștigul lui Tudor

Daria Tanasă (18 ani) este cea mai bună voce câștigată de Tudor în acest episod. Daria postează coveruri pe canalul ei de youtube, iar la Liceul de Arte din Bacău studiază flautul și pianul. În plus, este ajutată de familie să-și urmeze drumul în muzică.

Andra, Irina și Tudor au reacționat prin întoarcere la interpretarea piesei "Ain't No Other Man" (Christina Aguilera).

"Am lucrat foarte mult cu voci tinere pe parcursul celor 5 sezoane de când mă aflu la Vocea României. Poți câștiga foarte multe lucruri: trofeul, finala. Dar după această finală cred că trebuie să rămâi cu niște lucruri care să fie cumva niște principii care să te ghideze în toata cariera ta. Cred că e important ca tu să ai niște principii și pentru caăvii dintr-o familie care pare că ți-a sădit niște principii în tine, cred că trebuie să întâlnești și un om care încearcă să sădească în tine niște principii profesionale", i-a transmis Tudor Chirilă.

Cristian Alexa a descoperit chitara la 5 ani

Alexa Cristian zis "Acapela" (17 ani, Focșani) a cântat "Billionaire" și a reușit să întoarcă două scaune: al lui Tudor, care s-a întors pentru energia degajată, și al Irinei, care îl confundase cu o fată.

La 5 ani a descoperit chitara, iar de atunci muzica i-a devenit prietenul cel mai bun.

"E un personaj foarte interesant, atât vocal, cât și ca prezență pe scenă. Nu e un băiat care să treacă indiferent. Pare un amestec de Last Amercina Virgin cu Ștefan Bănică, atunci când era tânăr", a declarat Tudor Chirilă.

Irina atrage doi concurenți din Moldova: Eduard Malareu și Odri Bârcă

Eduard Malareu (22 de ani) a interpretat "Perfect", iar reușita îl va face cu siguranță să meargă la concertul lui Ed Sheeran pe Arena Națională în 2019.

Eduard a făcut rost de o chitară la vârsta de 16 ani și a învățat singur să cânte la ea, de pe youtube. "Eu văd Vocea Romaniei ca o uță pe care doar trebuie atent, sensibil și emoționant să o deschid ca să pășesc într-o nouă etapă a vieții", declara Eduard înaintea audiției. A intuit bine cu emoția și va parcurge următoarea etapă profesională alături de Irina Rimes.

RECOMANDARE: Odri Bârcă întoarce 4 scaune, iar Irina îl enervează pe Domnu' Smiley

Odri Bârcă (23 de ani) a reușit și ea să întoarcă toate cele patru scaune. Cu acest prilej, am asistat la un duel în premieră între antrenori, cu săgeți aruncate printre tradiționalele pledoarii persuasive. A interpretat un cover după Julia Michaels - "Issues".

Odri a cântat jazz pe Coasta de Azur în mici restaurante, iar pe parcursul emisiunii am aflat că se cunoaște cu Irina Rimes.

Lavinia Rusu repetă finalul piesei și întoarce două scaune în ultimul moment

Lavinia Rusu (17 ani, Chișinău) a c#ntat "Wrecking Ball" (Miley Cyrus), iar Smiley și Irina s-au întors pe ultimul acord.

"Mi-a plăcut toată interpretarea ta, dar ceea ce m-a făcut să mă întorc a fost sârșitul. Pentru că acolo tu ai cântat fără să te gândești la scaunele astea. Acolo, tu desnădăjduită total văzând că nu s-a întors niciun scaun ai zis: FUCK IT, hai să cânt cum îmi place mie și ai cântat-o cu adevărat, ai cântat-o din suflet și am simțit-o și noi. Acolo am sesizat că există multe posibilități de dezvoltare a vocii tale", i-a zis Smiley, care-i va fi antrenor.

Nu s-au calificat următorii participanți:

  • Alina Voicu (18 ani) a cântat "All About That Bass" (Meghan Trainor)
  • Alexandru Dobre (31 de ani) a cântat "Save Room" (John Legend)
  • Eduard Timofte (26 de ani) a cântat "Sexbomb" (Tom Jones)
  • Letitia Moisescu a cântat "Non, Je ne regrette rien" (Edith Piaf)
  • Cristina Holstein a cântat "O mio babbino caro" (Montserrat Caballé)
  • Andra Mihalache (16 ani) a cântat "Whataya Want from Me" (Adam Lambert)
  • Adrian Mădălin Manu (31 de ani) a cântat "Everything" (Michael Bublé)

Citește mai multe despre AndraIrina RimesOdri BârcăSmileyTudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Odri Bârcă întoarce 4 scaune, iar Irina Rimes îl enervează pe Domnu' Smiley la Vocea României

Pe 21 septembrie, în cel de-al patrulea episod Vocea României 2018, Odri Bârcă din Republica Moldova întoarce toate cele patru...

Închide