Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Eminem explică conflictul dintre el și ”jalnicul” Machine Gun Kelly

Schimbul de replici dintre Eminem și Machine Gun Kelly a pus pe jar comunitățile de fani ale celor doi rapperi, în ultimele zile apărând în online comentarii care mai de care mai savuroase. Intervievat recent, Eminem a explicat care a fost de fapt scânteia acestui conflict, pe care mulți au bănuit-o a avea legătură cu fiica sa, Hailie.

În vreme ce albumul surpriză ”Kamikaze” cucerește topurile digitale, Eminem își justifică atacurile la adresa lui Machine Gun Kelly. Conform rapperului, comentariile sale din piesa ”Not Alike” nu au fost stârnite de faptul că Machine Gun ar fi spus despre fiica sa, Hailie, că este ”bună rău”, ci dintr-un alt motiv, ce are legătură cu cariera lui în muzică.

“Motivul pentru care l-am luat la mișto este pentru că el (Machine Gun) a început să spună <<Sunt cel mai tare rapper în viață de când rapper-ul meu preferat mi-a înterzis accesul pe postul lui de radio, Shade 45 (postul de radio creat de Eminem cu 50 Cent, Lloyd Banks, Dr. Dre, Snoop Dogg & Lil' Wayne)>>. De parcă eu aș încerca să-i distrug cariera.

Mă doare undeva de cariera ta. Tu chiar crezi că îmi pasă de tine? Știi măcar câți rapperi sunt mai buni decât tine? Nici măcar nu ești inclus în discuție”, a detaliat Eminem într-un interviu acordat lui Sway.

Machine Gun Kelly l-a atacat și el la rândul său pe Eminem, în piesa "Rap Devil", care a strâns nu mai puțin de 67 de milioane de vizualizări în doar câteva zile. Deși continuarea firească ar fi o nouă replică din partea lui Eminem, acesta nu este încă hotărât dacă să îi răspundă, pentru că nu vrea să-l facă și mai faimos.

”Acum sunt implicat în chestia asta ciudată, în care îmi tot spun:<<Trebuie să-i răspund idiotului ăstuia>>. Și de fiecare dată când fac asta, reușesc - deși oamenii spun că sunt ”irelevant” în hip-hop - să-l fac pe celălalt mai faimos decât este. Și-apoi se ajunge la situația: <<Vreau să-l distrug, dar nu vreau să-l fac mai popular>>. Înțelegi ce vreau să spun?”

VIDEO: Eminem vorbește despre disputa cu Machine Gun Kelly

Eminem a început promovarea albumului ”Kamikaze” cu piesa ”Fall”, ale cărei versuri sunt la fel de incisive ca și cele care l-au supărat pe Machine Gun Kelly. Cu acest single, Eminem se agață de criticile primite după lansarea albumului ”Revival”, găsind replici pentru organizatorii premiilor Grammy, vedeta radio Charlamagne, editorii revistei Pitchfork și Joe Budden.

Citește mai multe despre EminemMachine Gun Kelly
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Bere Gratis va avea cel mai mare concert pop-rock simfonic din România

Pe 1 noiembrie trupa Bere Gratis sărbătorește 20 ani de activitate alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București...

Închide