Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Eminem explică conflictul dintre el și ”jalnicul” Machine Gun Kelly

Schimbul de replici dintre Eminem și Machine Gun Kelly a pus pe jar comunitățile de fani ale celor doi rapperi, în ultimele zile apărând în online comentarii care mai de care mai savuroase. Intervievat recent, Eminem a explicat care a fost de fapt scânteia acestui conflict, pe care mulți au bănuit-o a avea legătură cu fiica sa, Hailie.

Publicat

pe

În vreme ce albumul surpriză ”Kamikaze” cucerește topurile digitale, Eminem își justifică atacurile la adresa lui Machine Gun Kelly. Conform rapperului, comentariile sale din piesa ”Not Alike” nu au fost stârnite de faptul că Machine Gun ar fi spus despre fiica sa, Hailie, că este ”bună rău”, ci dintr-un alt motiv, ce are legătură cu cariera lui în muzică.

“Motivul pentru care l-am luat la mișto este pentru că el (Machine Gun) a început să spună <<Sunt cel mai tare rapper în viață de când rapper-ul meu preferat mi-a înterzis accesul pe postul lui de radio, Shade 45 (postul de radio creat de Eminem cu 50 Cent, Lloyd Banks, Dr. Dre, Snoop Dogg & Lil' Wayne)>>. De parcă eu aș încerca să-i distrug cariera.

Mă doare undeva de cariera ta. Tu chiar crezi că îmi pasă de tine? Știi măcar câți rapperi sunt mai buni decât tine? Nici măcar nu ești inclus în discuție”, a detaliat Eminem într-un interviu acordat lui Sway.

Machine Gun Kelly l-a atacat și el la rândul său pe Eminem, în piesa "Rap Devil", care a strâns nu mai puțin de 67 de milioane de vizualizări în doar câteva zile. Deși continuarea firească ar fi o nouă replică din partea lui Eminem, acesta nu este încă hotărât dacă să îi răspundă, pentru că nu vrea să-l facă și mai faimos.

”Acum sunt implicat în chestia asta ciudată, în care îmi tot spun:<<Trebuie să-i răspund idiotului ăstuia>>. Și de fiecare dată când fac asta, reușesc - deși oamenii spun că sunt ”irelevant” în hip-hop - să-l fac pe celălalt mai faimos decât este. Și-apoi se ajunge la situația: <<Vreau să-l distrug, dar nu vreau să-l fac mai popular>>. Înțelegi ce vreau să spun?”

VIDEO: Eminem vorbește despre disputa cu Machine Gun Kelly

Eminem a început promovarea albumului ”Kamikaze” cu piesa ”Fall”, ale cărei versuri sunt la fel de incisive ca și cele care l-au supărat pe Machine Gun Kelly. Cu acest single, Eminem se agață de criticile primite după lansarea albumului ”Revival”, găsind replici pentru organizatorii premiilor Grammy, vedeta radio Charlamagne, editorii revistei Pitchfork și Joe Budden.

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending