Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Smiley ia în echipă "cel mai rock timbru feminin" de la Vocea României 2018

Emisiunea Vocea României din 21 septembrie a adus-o pe scena blind-urilor pe tânăra Sorina Bică. Smiley a fost impresionat de interpretarea hitului AC/DC "You Shook Me All Night Long" și a declarat-o "cel mai rock timbru feminin" din sezonul 8. Tudor Chirilă a avut o altă părere.
Sorina Bică în audiții la Vocea României 2018

Sorina Bică în audiții la Vocea României 2018 (foto: Live ProTV)

Sorina Bică (20 de ani) este unul dintre cei doi concurenți intrați în Echipa Smiley în cel de-al patrulea episod de audiții de la Vocea României 2018.

La 17 ani, Sorina a intrat într-o trupă și de atunci muzica este lumea ei. "Muzica înseamnă emoție, e ca o mare de trăiri. Nu sunt eu fără muzică", se definea concurenta înainte să urce pe scena blind-urilor să cânte "You Shook Me All Night Long" (AC/DC).

Andra reacționează prima, se întoarce și Smiley, apoi Irina. Scaunul lui Tudor rămâne însă pe poziții. Acesta nu pare convins de interpretarea "prea cuminte" a fetei, comparativ cu spiritul în care au făcut muzică membrii AC/DC.

"Mi-a plăcut timbrul, dar nu am simțit în tine <bagabonțeala> aia că să fie mai mult decât un cover", i-a spus Tudor Chirilă.

Sorina are o ușoară răgușeală în voce, ce-i conferă o notă aparte.

"A fost bine, nu a fost perfect (...) A fost un pic prea mult, dar asta nu înseamnă că nu ai un potențial mare cu care putem să lucrăm. Mi-ar plăcea să lucrez cu tine într-un fel în care probabil nu te aștepți, pentru că eu aș vrea să scot din ce ai tu...  Tu ai un amalgam de lucruri. Aș vrea să scot și să rămână talentul acel pur", a declarat Irina.

"Eu nu aș scoate nimic din tine... eu aș mai adăuga", a replicat Smiley. "Eu aș scoate ce-i mai bun din tine!", l-a combătut Irina. "Cum să scoți ce-i mai bun din ea?! Lasă-l acolo!", a continuat Smiley jonglând cu sensurile.

"Eu n-aș accepta invitația domnului Smiley la vals, pentru că-și pierde buletinul cam des", i-a spus Andra declarându-se la fel de "transparentă ca rochia Irinei".

Fără efect, Smiley a fost alegerea Sorinei.

Urmărește: Sorina Bica - "You Shook Me All Night Long" (AC/DC)

Sorina Bică este vocalista trupei Mash-up din Craiova.

Echipa lui Smiley s-a lărgit cu două voci noi, totalizând acum 7 concurenți: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bica și Lavinia Rusu. Citește rezumatul celui de-al patrulea episod de blind-uri!

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileySorina BicaTudor Chirila
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul "Metallica" doboară recorduri, petrecând 500 de săptămâni în topurile Billboard 200

Metallica a doborât numeroase recorduri pe parcursul carierei, fie de vânzări, fie de public la concerte sau de decibeli, dar...

Închide