Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Drake egalează recordul lui Usher

"Champagne Papi", cum i se mai zice lui Drake, a petrecut 48 de săptămâni pe prima poziție în Billboard Hot 100. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Drake
Drake │ FOTO: Caitlin Cronenberg

Odată cu împlinirea a fix nouă săptămâni de când „In My Feelings” stă în fruntea clasamentului Billboard Hot 100, Drake reușește performanța de a egala recordul stabilit de Usher în 2004- primul artist bărbat care a ocupat timp de 48 de săptămâni locul întâi în Billboard Hot 100 într-un singur an.

Reușita lui Drake se datorează celor trei mari hit-uri ale sale: „God’s Plan”, „Nice For What” și „In My Feelings”.

Mândrindu-se cu o carieră de succes, șase piese #1 și un total de 48 de săptămâni petrecute pe prima poziție în Hot 100, Drake devine unul dintre cei mai prolifici artiști din peisajul muzical actual.

Nu doar că Drake egalează performanța lui Usher din 2004, dar, prin intermediul celor șase single-uri #1 întregistrate în cariera sa, îl și depășește pe acesta, apropiindu-se cu pași siguri de recordul incredibil stabilit de Mariah Carey (18 piese pe prima poziție în Hot 100, 79 de săptămâni).

Noul material discografic conține 25 de piese și a fost lansat sub forma unui dublu album. Este al cincilea disc din cariera rapper-ului canadian. Printre colaborările de pe album îi putem menționa pe Jay-Z, Ty Dolla $ign sau Future. Totodată, unul dintre track-uri va avea și un fragment dintr-o piesă a lui Michael Jackson, care nu a fost disponibilă publicului până acum.

Trending