Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Drake egalează recordul lui Usher

"Champagne Papi", cum i se mai zice lui Drake, a petrecut 48 de săptămâni pe prima poziție în Billboard Hot 100. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.
Drake

Drake (2016) (foto: Caitlin Cronenberg)

Odată cu împlinirea a fix nouă săptămâni de când „In My Feelings” stă în fruntea clasamentului Billboard Hot 100, Drake reușește performanța de a egala recordul stabilit de Usher în 2004- primul artist bărbat care a ocupat timp de 48 de săptămâni locul întâi în Billboard Hot 100 într-un singur an.

Reușita lui Drake se datorează celor trei mari hit-uri ale sale: „God’s Plan”, „Nice For What” și „In My Feelings”.

Mândrindu-se cu o carieră de succes, șase piese #1 și un total de 48 de săptămâni petrecute pe prima poziție în Hot 100, Drake devine unul dintre cei mai prolifici artiști din peisajul muzical actual.

Nu doar că Drake egalează performanța lui Usher din 2004, dar, prin intermediul celor șase single-uri #1 întregistrate în cariera sa, îl și depășește pe acesta, apropiindu-se cu pași siguri de recordul incredibil stabilit de Mariah Carey (18 piese pe prima poziție în Hot 100, 79 de săptămâni).

Noul material discografic conține 25 de piese și a fost lansat sub forma unui dublu album. Este al cincilea disc din cariera rapper-ului canadian. Printre colaborările de pe album îi putem menționa pe Jay-Z, Ty Dolla $ign sau Future. Totodată, unul dintre track-uri va avea și un fragment dintr-o piesă a lui Michael Jackson, care nu a fost disponibilă publicului până acum.

Citește mai multe despre Drake
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Încep preselecțiile pentru Românii au talent - Sezonul 9

Noul sezon Românii au talent începe să prindă contur cu seria de preselecții ce va avea loc în curând, la...

Închide