Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

David Garrett la Sala Palatului - Program și reguli de acces la concerte

Pe 13 și 14 septembrie, David Garrett va face să răsune la Sala Palatului hituri precum ”Purple Rain”, ”They Don't Care About Us”, ”Superstition”, ”Kashmir” sau ”Dangerous”. Consultă programul și regulile de acces la concertele crossover ””David Garrett & His Band - Explosive Live!”.

Publicat

pe

David Garrett
David Garrett

Turneul care îl va aduce în România pe David Garrett a debutat în luna noiembrie 2016, iar succesul show-ului ”EXPLOSIVE LIVE” a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Deși a avut o perioadă destul de mare de repaus din cauza problemelor medicale, David Garrett va sărbători revenirea pe scenă în cadrul celor două concerte de la București.

UPDATE: Vezi galeria de poze de la primul concert David Garrett - Explosive Live! la Sala Palatului - 2018

”Vin în România, pentru prima oară împreună cu trupa mea, și va fi un show exploziv, plin de energie. Trupa mea va fi pe scenă, vom cânta muzică rock, clasică, jazz, electronică. De fapt, tot ceea ce muzica poate oferi și va fi o seară distractivă pentru fiecare generație, de la copii mici și până la seniori. De asemenea, îmi doresc să integrez în spectacol bucăți din viața mea și povești, lucruri care mi s-au întâmplat și ceea ce muzica înseamnă pentru mine, ce înseamnă o anumită partitură pentru mine. Sper să fie amuzant pentru toată lumea”, a declarat David Garrett într-un interviu acordat pentru InfoMusic.

Pentru ca spectatorii să se poată bucura de cele două concerte, organizatorii invită publicul să consulte programul și regulile de acces.

Programul concertelor David Garrett de pe 13 și 14 septembrie

Accesul pentru ambele concerte se va face în intervalul 18:30 – 19:55;

Concertul va începe la ora 20.00, va avea o pauză de 15 minute și se va încheia în jurul orei 22:40. Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces, organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora 18:30.

REGULI DE ACCES:

  • Accesul în sală se va face pe baza unui bilet valid. Acesta este permis unei singure persoane, o singură dată.
  • Biletul de intrare își pierde valabilitatea în momentul părăsirii spațiului de concert.
  • Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 8 iunie, vor avea acces la concertul din data de 13 septembrie;
  • Persoanele care dețin bilete la concertul programat in data de 9 iunie, vor avea acces la concertul din data de 14 septembrie;
  • Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt rugați să se supună controlului corporal și controlului bagajelor, la cererea agenților de securitate;

NU VA FI PERMIS accesul cu:

  • băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), doze de băutură, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro;

Pe toată durata concertului, bagajele voluminoase (ex. genți, rucsaci, căști moto, etc.) vor fi lăsate la garderoba din foaierul Sălii Palatului.

Informații generale:

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență în sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

În incinta Sălii Palatului, spectatorii vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări, cu plata în numerar.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziționate. Acesta nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare. De asemenea, biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

În incinta Sălii Palatului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regula fiind pasibili de amendă. Fumatul este permis în zonele amenajate din exteriorul Sălii Palatului.

Pentru ambele zile de concert, biletele au fost vândute în totalitate, prin urmare, peste 8.000 de spectatori vor asista la concertul ”EXPLOSIVE LIVE”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 septembrie 2018

David Garrett

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending