Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Dave Grohl a dezvăluit ce și-a cumpărat cu primii bani câștigați în Nirvana

Dave Grohl avea doar 22 de ani când Nirvana urca pe primele poziții în topuri, grație lansării piesei ”Smells Like Teen Spirit”. Îmbogățit peste noapte, tânărul Grohl a cheltuit primii săi bani pe ceva ce-și dorea de mult.
Dave Grohl

Dave Grohl

Dave Grohl a dezvăluit într-un interviu pentru Variety care a fost prima sa achiziție după ce Nirvana a început să urce în topuri.

"Când Nirvana a devenit populară, primul lucru pe care l-am făcut a fost să cumpăr o casă pe plajă în Carolina de Nord. Mi-am petrecut acolo mulți ani mâncând ca un nebun carne de porc, de pe la 22 până la 25 de ani”, a dezvăluit Grohl.

Așa cum a declarat și în alte interviuri, solistul Foo Fighters a devenit un împătimit al grătarului.

"Am devenit obsedat de grătarul cu afumătoare Big Green Egg -  era ceva terapeutic pentru mine, pentru că nu e un intrument de gătit care funcționează automat. Trebuie să echilibrezi fantele de aerisire pentru a te asigura că obții și menții temperatura pentru o gătire lentă. Pur și simplu stai și privești niște termometre toată ziua."

După această mărturisire, redactorii de la Variety au dorit să afle care este secretul unui gratar delicios.

"Nu am de gând să-ți spun asta", a răspuns defensiv Dave Grohl, adăugând: "Cred că o greșeală pe care o fac mulți este condimentarea excesivă. Porcul iubește sarea. Sarea iubește porcul. Pui sare pe o bucată sănătoasă de porc și lași fumul să o pătrundă și apoi devine delicioasă."

Dave iubește încă atât de mult grătarul, încât nu ratează ocazia unei fripturi nici când e pe punctul de a urca pe scenă.

”Dacă ești în backstage la un concert și începi să afumi ceva sau să pui pe grătar, iar mirosul se împrăștie la kilometri distanță, orice trupă o să vrea o bucată. De exemplu, Nick Cave o să vină și-o să-ți ceară un burger.

Am avut un concert în Hyde Park, în Londra, cu Motorhead. Am făcut grătar până aproape de momentul în care trebuia să urcăm pe scenă. Am urcat și miroseam a grătar. A fost genial - și apoi am terminat show-ul și ne-am întors la grătar."

Citește mai multe despre Dave GrohlNirvana
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Dancing Queen" în versiunea lui Cher - AUDIO

La 72 de ani, Cher continuă să impresioneze publicul cu vocea sa puternică și pătrunzătoare. Diva pop lansează astăzi albumul...

Închide