Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dan Bălan continuă povestea "Dragostea din tei" în Africa, filmând clipul "Numa numa 2" - VEZI POZE

”Dragostea din tei”, piesa care a adus trupei O-Zone recunoașterea internațională, va avea o continuare. Dan Bălan a filmat în Uganda videoclipul "Numa numa 2", titlul noii melodii fiind astfel ales pentru a capta atenția fanilor care nu cunosc limba română.

Publicat

pe

Dragostea din tei”, botezată de fanii din afara României ”Numa Numa”, va reveni pe buzele tuturor. Dan Bălan, compozitorul și producătorul acestui hit, va lansa în curând o nouă piesă, care va continua povestea.

Noul său single se numește „Numa numa 2” și are deja un videoclip filmat în Uganda. Lansarea clipului este programată pentru data de 12 septembrie, până atunci artistul stârnind curiozitatea fanilor cu poze de la filmări, dar și cu un scurt fragment din videoclip.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Poze de la filmarea videoclipului "Numa numa 2"

  • Dan Bălan la filmarea videoclipului ”Numa numa 2”

  • Dan Bălan la filmarea videoclipului ”Numa numa 2”

  • Dan Bălan la filmarea videoclipului ”Numa numa 2”

  • Dan Bălan la filmarea videoclipului ”Numa numa 2”

  • Dan Bălan la filmarea videoclipului ”Numa numa 2”

Dragostea din tei” este piesa care a făcut o lume întreagă să fredoneze versuri în limba română. Datorită succesului acestei melodii, formația O-Zone a urcat în 2005 pe prima poziţie în topurile a 30 de ţări, staționând 13 săptămâni pe locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite. Pe lista artiștilor care au făcut cover după această piesă se regăsește și Rihanna.

TEASER: Videoclipul "Numa numa 2"

PUBLICITATE
Comentează

Trending