Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Dan Bălan continuă povestea "Dragostea din tei" în Africa, filmând clipul "Numa numa 2" - VEZI POZE

”Dragostea din tei”, piesa care a adus trupei O-Zone recunoașterea internațională, va avea o continuare. Dan Bălan a filmat în Uganda videoclipul "Numa numa 2", titlul noii melodii fiind astfel ales pentru a capta atenția fanilor care nu cunosc limba română.

Dragostea din tei”, botezată de fanii din afara României ”Numa Numa”, va reveni pe buzele tuturor. Dan Bălan, compozitorul și producătorul acestui hit, va lansa în curând o nouă piesă, care va continua povestea.

Noul său single se numește „Numa numa 2” și are deja un videoclip filmat în Uganda. Lansarea clipului este programată pentru data de 12 septembrie, până atunci artistul stârnind curiozitatea fanilor cu poze de la filmări, dar și cu un scurt fragment din videoclip.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

În primăvara acestui an, Dan Bălan a lansat piesa „Allegro Ventigo” (feat. Matteo), care în numai cinci luni a adunat peste 38 de milioane de vizualizări pe YouTube si încă se mai poate auzi la cele mai mari radiouri și televiziuni muzicale din țară.

Poze de la filmarea videoclipului "Numa numa 2"

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Dragostea din tei” este piesa care a făcut o lume întreagă să fredoneze versuri în limba română. Datorită succesului acestei melodii, formația O-Zone a urcat în 2005 pe prima poziţie în topurile a 30 de ţări, staționând 13 săptămâni pe locul 1 în Eurochats. ”Dragostea din Tei” a fost înregistrată de 200 de artişti, în 14 limbi diferite. Pe lista artiștilor care au făcut cover după această piesă se regăsește și Rihanna.

TEASER: Videoclipul "Numa numa 2"

Citește mai multe despre Dan BălanO-Zone
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lăcrămioara Bradoschi: a șaptea participare la Vocea României i-a adus noroc - VIDEO

Lăcrămioara a urcat pe scenă în a doua seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României. Interpretarea emoționantă a...

Închide