Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Conflict între rapperi: Eminem versus Machine Gun Kelly

Odată cu albumul surpriză lansat de Eminem, au început și controversele. Pe lângă criticile aduse din cauza remarcilor homofobe de pe album, și rapperul Machine Gun Kelly îl atacă pe Eminem.

Noul disc al lui Eminem, "Kamikaze", cuprinde 13 piese noi, dintre care "Fall" și "Lucky You", care au fost încărcate pe YouTube.

Rapperul îl atacă pe Machine Gun Kelly, care publicase un mesaj pe Twitter în urmă cu câțiva ani. Acesta a spus că fiica lui Eminem, minoră pe atunci, este sexy. În piesa "Not Alike", Eminem i-a transmis lui Machine Gun Kelly că a întrecut limita:

"If you wanna come at me with a sub, Machine Gun
And I'm talkin' to you, but you already know who the fuck you are, Kelly
I don't use sublims and sure as fuck don't sneak-diss
But keep commenting on my daughter Hailie"

Câteva zile mai târziu, Machine Gun Kelly a venit cu răspunsul sub forma unei piese în care îi răspunde lui Eminem. Acesta se autointitulează "Rap Devil", făcând referire la porecla lui Eminem, "Rap God". Până acum, melodia a adunat peste 16 milioane de vizualizări la doar 2 zile de la lansare.

"Mad about somethin' I said in 2012
Took you six years and a surprise album just to come with a diss
Homie we get it, we know that you're the greatest rapper alive
Fuckin' dweeb, all you do is read the dictionary and stay inside
Fuck Rap God, I'm the Rap Devil"

Fanii sunt împărțiți în două tabere și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce răspuns îi va da Eminem lui Machine Gun. Pe YouTube, unii dintre fanii cei mai înrăiți ai lui Eminem au recunoscut că Machine Gun Kelly i-a impresionat și că nu se așteptau la rime atât de bune.

Citește mai multe despre EminemMachine Gun Kelly
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hozier lansează EP-ul "Nina Cried Power" - UPDATE AUDIO

Artistul irlandez Hozier va lansa în septembrie un nou EP, intitulat "Nina Cried Power". Materialul va fi urmat și de...

Închide