Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Concertul Metallica este Sold-Out

Pe 14 august 2019, trupa Metallica va cânta pentru a patra oară în București, de data asta pe Arena Națională și cu casa închisă. Află mai multe detalii în articol.
Metallica în concert

Metallica în concert (foto: Ross Halfin / Metallica)

Parte a turneului "Worldwired Tour 2019", concertul Metallica a devenit Sold-Out la o zi după punerea în vânzare generală. Anterior, fanii au putut cumpăra un număr limitat de bilete în cadrul campaniei "presale". La ora publicării articolului mai sunt listate doar câteva pachete "The All Nightmare" la prețul de 1600 de lei.

Prețurile biletelor au pornit de la 235 de lei, existând și pachete VIP extravagante la 9950 lei, care cuprindeau printre altele și o întâlnire cu trupa. Primele epuizate au fost cele cu acces pe gazon. Capacitatea Arenei Naționale pentru un astfel de concert este de 54.600 de spectatori.

UPDATE: Vor mai fi lansate alte bilete la Metallica?

Potrivit organizatorului, a fost vândut volumul maxim de bilete care să permită desfășurarea producției concertului în orice scenariu de desfășurare a acesteia. Acest lucru înseamnă că în momentul în care se va definitiva producția de pe Arena Națională, există posibilitatea negarantată a eliberării unor locuri blocate în anumite categorii și sa fie scoase la vânzare.

Toate tichetele le aduc fanilor și noul album Metallica, cel de-al 10-lea din discografie, "Hardwired…To Self-Destruct". Acesta va putea fi obținut în format digital ulterior achiziției de bilet, fanii primind instrucțiunile de descărcare prin email.

Nu este recomandată achiziția de bilete din alte surse decât cele oficiale.

Prețurile biletelor la concertul Metallica din 2019

  • Gazon A - 395 lei - SOLD OUT
  • Gazon B - 285 lei - SOLD OUT
  • Cat 1 - 685 lei - SOLD OUT
  • Cat 2 - 505 lei - SOLD OUT
  • Cat 3 - 395 lei - SOLD OUT
  • Cat 4 - 285 lei - SOLD OUT
  • Cat 5 - 235 lei - SOLD OUT
  • Pachet VIP 1 (Gazon A) - ‘Dream No More’ - 9950 de lei - SOLD OUT
  • Pachet VIP 2 (Loc sau Gazon A) - ‘All Nightmare Long’ - 1600 de lei
  • Pachet VIP 3 (Loc sau Gazon A) - ‘Shortest Straw’ - 910 lei - SOLD OUT

Metallica este una dintre cele mai apreciate, premiate și bine vândute trupe de thrash și heavy metal. Înființată în 1981 în Los Angeles, California, formația are în palmares 9 premii Grammy, câștigate în urma a 23 de nominalizări, și șase albume consecutive plasate pe prima poziție în topul american Billboard 200. În cei peste 35 de ani de carieră, trupa a vândut 125 de milioane de albume, dintre care 66 de milioane au fost vândute doar în SUA. Formată în prezent din James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas), trupa i-a avut în componență și pe Dave Mustaine, Jason Newsted, Ron McGovney și Cliff Burton.

Citește mai multe despre Metallica
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE