Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cine a mers mai departe în cel de-al cincilea episod Vocea României 2018 - VIDEO

Află ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al cincilea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018. Citește rezumatul emisiunii din 28 septembrie.

Publicat

pe

Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 5
Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 5

Echipele de la Vocea României 2018 arată acum astfel:

 • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică ("cel mai rock timbru feminin" din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa
 • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc
 • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori
 • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca

Sandor Dombi - "I Feel Good"

Sandor are 52 de ani și este originar din Băile Tușnad. Lucrează în construcții și este pasionat de muzică și motoare. Concurentul a dat start serii cu energia piesei "I Feel Good" și i-a fermecat pe cei patru jurați.Toți au apăsat butonul și s-au bucurat de spectacolul oferit de Sandor.

"Pe mine m-a bucurat bucuria ta. Foarte mișto!", a spus Chirilă

Juratul a continuat spunând că Sandor este genul de concurent pe care și-l dorește în echipa sa deoarece nu a arătat încă tot ce poate să facă.

Irina și Andra au apreciat bucuria cu care a cântat și pe care a transmis-o, iar Smiley a ținut să îl felicite pentru curajul de a veni la emisiune la această vârstă.

Concurentul a decis să meargă în echipa lui Tudor cu mențiunea de a merge împreună cu motorul în Vamă.

Luiza Cobori - "Mad About You"

Însărcinată în 35 de săptămâni, Luiza a urcat pe scena de la Vocea României încărcată de emoții. Concurenta a interpretat piesa "Mad About Love" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Există convingerea că tot ce e legat de actorie vine la mine", a spus Chirilă după ce a aflat că Luiza este actriță în viața de zi cu zi.

Irina a încercat să o convingă pe concurentă să vină în echipa sa promițându-i momente "epice". Acest cuvânt a fost mărul discordiei între cei doi jurați, Tudor citind definiția din DEX care nu se potrivea cu cele spuse de Irina.

După acest episod savuros, decizia Luizei a fost să intre în echipa lui Tudor.

Feihong Basigu - "Fly Me To The Moon"

Originar din China, tânărul de 19 locuiește în România de șapte ani. Muzica reprezintă un hobby și Vocea României este primul concurs la care participă. Teama lui Feihong este reacția publicului asupra faptului că un chinez poate câștiga Vocea României. Tânărul a cântat piesa lui Frank Sinatra, "Fly Me To The Moon". Irina și Andra și-au întors scaunele.

"Am văzut un rocker cântând <<Fly Me To The Moon>>, și chinez. Ce poți să-ți dorești mai mult?, a comentat Andra

Artista a încercat să îl convingă cu o rețetă de orez chinezesc, dar nu a reușit. Feihong a ales-o pe Irina, cea care a spus că a avut o prestație foarte interesantă.

Elena Hasna - "Dangerous Woman"

Elena are 17 ani și este din Târgu Jiu. Tânăra iubește muzica și a participat la numeroase concursuri și competiții muzicale. Elena a interpretat piesa Arianei Grande, "Dangerous Woman" și a cucerit-o pe Andra.

"Mă bucur că nu s-au întors și ești doar a mea!, a comentat jurata

Letiția Roman - "Jealous"

Letiția a moștenit talentul muzical de la bunica sa și se poate lăuda cu premiul cel mare câștigat la concursului "The Biggest Talent" din Las Vegas. Concurenta dorește să câștige și premiul de la Vocea României și a interpretat cu emoție piesa "Jealous" (Labrinth). Smiley, Tudor și Irina au apăsat butonul.

Primul care a vorbit a fost Smiley. I-a urat bun venit la emisiune, după ce i-a oferit o îmbrățișare.

"Îți strălucește o lacrimă exact cum ți-a strălucit vocea ta", i-a spus Irina

Tudor a fost convins de vocea Letiției de un moment în care concurenta a avut și lacrimi și disperare în voce. Antrenorul a apreciat faptul că a înțeles ce a cântat, un aspect important într-o interpretare.

Smiley a observat o inflexiune particulară a vocii tinerei. Tot el a fost și cel ales, Letiția luând în calcul și faptul că s-a întors primul.

Andreea Popa  - "Rise Up"

Pentru concurenta de 21 de ani muzica este un refugiu. Când cântă, își poate imagina orice. Piesa aleasă de Andreea a fost "Rise Up" și a întors trei scaune: Irina, Smiley și Andra. Irina a blocat-o pe Andra.

"M-ai blocat pentru că știai că vocea ei e făcută pentru mine", a avut de spus Andra

Irina a vorbit despre cât de important e să transmiți prin muzică, Andreea potrivindu-se de minune în echipa sa. Ba mai mult, artista l-a rugat pe Tudor să spună cunoscutele sale vorbele de convingere.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, spunând că s-a entuziasmat foarte tare la vocea concurentei și urmând același joc ca Irina: Andra s-a aliat cu Smiley și i-a prezentat concurentei motive pentru care să meargă în echipa acestuia.

Andreea a ales să meargă în echipa lui Smiley

Mihai Turbatu - "You Are So Beautiful"

Provenind dintr-o familie de muzicieni, tânărul de 16 ani vrea să aibă propria trupă și să poată să câștige bani din muzică. La audițiile pe nevăzute, Mihai a cântat melodia lui Joe Cocker, "You Are So Beautiful". Interpretarea sa a cucerit-o pe Andra.


Artistei i-au plăcut intervențiile lui Mihai și i-a mulțumit că este în echipa sa. Pentru Tudor, însă, au fost prea multe "floricele".

Oana Tăbultoc - "Anywhere"

Oana cântă de la grădiniță. A participat la multe concursuri, dar Vocea României reprezenta un vis. Tânăra de 17 ani a interpretat piesa Ritei Ora, "Anywhere". Irina a fost singurul antrenor care s-a întors

Deși nu s-au întors, ceilalți antrenori au fost de părere că Oana este o voce care întoarce patru scaune. Irina a adăugat:

"Tu ai un material foarte bun, un ambitus excepțional".

Mădălina Celine Coca - "It's All Coming Back To Me Now"

Mădălina are 31 de ani, este analist financiar și de nouă ani locuiește în Paris. Vocea României reprezintă o șansă de a se dedica muzicii și de a se întoarce în țară. Tânăra a interpretat piesa lui Celine Dion, "It's All Coming Back To Me Now". Concurenta a întors toate scaunele, dar momentul a fost puțin diferit. Antrenorii au stat în spatele scaunelor pe tot parcursul discuțiilor, fără să aibă contact vizual cu Mădălina.

"Nu am mai avut așa emoții ca atunci când așteptam rezultatele de la BAC. Sper să se întâmple repede alegerea ta. Îmi doresc foarte tare să te am la mine în echipă!, a spus Smiley

Andra a avut de zis:

"Ce să mai!..tu ești Vocea României pentru mine! Ai tot ce-ți trebuie să ajungi cât mai departe în acest concurs. Ar fi o mare bucurie să vii în echipa mea.

Pentru a-și alege antrenorul și a păstra jocul juraților, Mădălina s-a așezat pe scaunul juratului dorit. Iar acesta a fost Andra.

Nu s-au calificat următorii participanți:

 • Iris Gămulescu (19 ani) a cântat "Welcome to Burlesque" (Cher)
 • Tatiana Ceban (29 de ani) a cântat "A Woman's Worth" (Alicia Keys)
 • Nadeja Anghel (21) a cântat "What About Us" (P!nk)
 • Andrei Zic (24 de ani) a cântat "Who You Are" (Mihail)
 • Maria Ilinca (18 ani) a cântat "Million Reasons" (Lady Gaga)

Emisiuni radio-tv

11 finaliști se luptă pentru trofeul Românii au talent 2022; Publicul poate câștiga un premiu oferit de PRO TV prin concurs

PRO TV difuzează vineri, 27 mai, marea finală Românii au talent 2022. În această etapă au ajuns 11 concurenți, câștigătorul urmând a fi decis de către public. Premiile din această seară nu sunt doar pentru concurenți, ci și pentru telespectatori, PRO TV oferind prin concurs un premiu de fidelitate.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Au visat. Au muncit. Au oferit moment de neuitat. Au avut parte de cele mai intense trăiri. 11 concurenți vor oferi în finala Românii au talent 2022 un spectacol de neratat. Cu gândul la marele premiu de 120.000 euro, fiecare dintre aceștia și-a propus să se autodepășească și să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

În această seară, românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. Sms-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2022

11 concurenți se vor lupta vineri seară pentru marele trofeu și premiul în valoare de de 120.000 de euro:

Momentele finaliștilor Românii au talent 2022 care le-au adus calificarea

VIDEO: Darius Mabda la Românii au talent 2022

VIDEO: Ana-Maria Mircea la Românii au talent 2022

VIDEO: Emanuel Ion la Românii au talent 2022

VIDEO: Aurel Niamțu la Românii au talent 2022

VIDEO: Bianca Ciocîrlan la Românii au talent 2022

VIDEO: X-treme Brothers la Românii au talent 2022

VIDEO: Martina Meola la Românii au talent 2022

VIDEO: Zametheea la Românii au talent 2022

VIDEO: Raisa Radu la Românii au talent 2022

VIDEO: Alex Dowis la Românii au talent 2022

VIDEO: Gabriela Dincă la Românii au talent 2022

Cine se luptă pentru premiul de originalitate

Tot în seara finalei Românii au talent 2022, Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate, în valoare de 10.000 euro pentru care se votează de la sfârșitul ultimei semifinale.

Concursul pentru public lansat de PRO TV în seara finalei Românii au talent 2022

PRO TV oferă prin concurs un Bang & Olufsen Soundbar BeoSound Stage. Pentru a intra în joc trebuie să completezi un formular cu datele personale și să încerci să ghicești cine va câștiga Românii au Talent 2022. Cei care doresc să se încrie o pot face online.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Smiley va lansa o piesă nouă în cadrul concertului de la Sala Polivalentă

Smiley dă tonul concertelor de vară pe 31 mai, cu un show pe scena Sălii Polivalente din București. În cadrul celui mai mare concert al artistului din ultimii 3 ani va fi lansată o piesă nouă, care promite să aducă vara mai devreme.

Publicat

pe

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La spectacolul de pe 31 mai sunt așteptate peste 4000 de persoane. Smiley a pregătit un setlist de tip Best Of, cu cele mai iubite piese din repertoriul său, dar și o surpriză muzicală.

Smiley: "Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme"

Pe lângă emoții, ecrane uriașe, premiere tehnologice, proiect grafic unic, invitați-surpiză, piese recente și hituri, Smiley își dorește să aducă în premieră pentru publicul de la Sala Polivalentă un moment "scump foc", venit din viitor, din topurile pieselor de vară ce vin la pachet cu dans, distracție și nopți albe de vacanță.

"Îmi doresc să cânt în premieră pentru oamenii mei de la Sala Polivalentă piesa care aduce vara mai devreme. E scumpă foc, o să vedeți și o să ascultați, dar sper să nu o și experimentați pe pielea voastră", dezvăluie Smiley despre concertul în care se va reconecta cu publicul său după o perioadă de dor.

Smiley: "Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată"

Cu emoții ca la prima întâlnire de dragoste după mulți ani, Smiley are și o rugăminte față de cei care îi vor fi alături la distracție, dans și schimb de emoții:

"Pentru mine, concertul de la Sala Polivalentă va fi o revedere mult dorită și așteptată, o reconectare la oamenii mei de care mi-e foarte dor, un schimb de emoții care va completa ca impact și senzație spectaculozitatea scenei, a ecrenelor uriașe și a tehnologiei pregătite.

O să simțim cu toții emoțiile vieții, vom trece împreună cu ajutorul muzicii prin bucurie, nostalgie, recunoștință, nebunie, viteză, distracție. Am o singură rugăminte către fiecare om care alege să-și ia bilet la întâlnirea cu mine: să aveți cu voi INIMA și atât! Ne va fi suficient și atât de bine!", declară Smiley.

Prețurile biletelor la concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă, de pe 31 mai 2022:

 • VIP (Earlybird) - 206,14 lei
 • Categoria A (Earlybird) - 182,14 lei
 • Categoria B (Earlybird) - 158,14 lei
 • Categoria C (Earlybird) - 134,14 lei
 • Categoria D (Earlybird) - 109,14 lei
 • Fan Zone (în picioare - Earlybird) - 86,14 lei
 • Teren (în picioare - Earlybird) - 70,14 lei
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Ei sunt ultimii finaliști "Românii au talent" 2022 - semifinala 2

Emisiunea "Românii au talent" și-a ales finaliștii celui de-al 12-lea sezon. Pe 20 mai, a avut loc cea de-a doua semifinală în urma căreia cei mai votați cinci concurenți de către public au mers mai departe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022
Juriul și prezentatorii Românii au talent 2022 │ FOTO: PRO TV

Povestea galelor live a continuat la PRO TV. Seara de vineri, 20 mai, a adus în fața telespectatorilor un show complet, cu muzică, dans, momente de acrobație, "patinaj" pe hoverboard sau magie. Săptămâna trecută, am aflat cine sunt primii cinci finaliști. Este vorba de Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Acum, ultimii 12 semifinaliști care s-au luptat să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală au fost:

La finalul serii, cei mai votați cinci concurenți de către public s-au calificat, automat, în marea finală. (găsești lista la finalul articolului). "Românii au talent" a păstrat tradiția wild card-ului, astfel că cei patru jurați au putut "salva" un concurent pentru marea finală. Astfel, în finală sunt 11 concurenți care vor lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate:

Și anul acesta, emisiunea de talente pune la bătaie un premiu de originalitate în valoare de 10.000 de euro. În prima semifinală, jurații i-au propus pe DJ Hugo Arthur și Alex Dowis. Cea de-a doua semifinală a venit cu alte două nume: Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Următorii cinci finaliști "Românii au talent" 2022 + wild card

 • Darius Mabda
 • Ana Maria Mircea
 • Emanuel Ion
 • Aurel Niamțu
 • Bianca Ciocîrlan
 • X-treme Brothers (wild card)
Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending