Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cine a mers mai departe în cel de-al cincilea episod Vocea României 2018 - VIDEO

Află ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al cincilea episod al audițiilor pe nevăzute de la Vocea României 2018. Citește rezumatul emisiunii din 28 septembrie.
Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 5

Concurenții care au întors scaune la audițiile Vocea României 2018 - episodul 5

Echipele de la Vocea României 2018 arată acum astfel:

  • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu, Sorina Bică ("cel mai rock timbru feminin" din sezon), Lavinia Rusu, Letiția Roman, Andreea Popa
  • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie, Odri Bârcă, Eduard Malaeru, Feihong Basigu, Oana Tăbultoc
  • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu, Cristian Alexa, Daria Tănasă, Sandor Dombi, Luiza Cobori
  • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat, Renate Grad, Nicoleta Oancea, Elena Hasna, Mihai Turbatu, Mădălina Celine Coca

Sandor Dombi - "I Feel Good"

Sandor are 52 de ani și este originar din Băile Tușnad. Lucrează în construcții și este pasionat de muzică și motoare. Concurentul a dat start serii cu energia piesei "I Feel Good" și i-a fermecat pe cei patru jurați.Toți au apăsat butonul și s-au bucurat de spectacolul oferit de Sandor.

"Pe mine m-a bucurat bucuria ta. Foarte mișto!", a spus Chirilă

Juratul a continuat spunând că Sandor este genul de concurent pe care și-l dorește în echipa sa deoarece nu a arătat încă tot ce poate să facă.

Irina și Andra au apreciat bucuria cu care a cântat și pe care a transmis-o, iar Smiley a ținut să îl felicite pentru curajul de a veni la emisiune la această vârstă.

Concurentul a decis să meargă în echipa lui Tudor cu mențiunea de a merge împreună cu motorul în Vamă.

Luiza Cobori - "Mad About You"

Însărcinată în 35 de săptămâni, Luiza a urcat pe scena de la Vocea României încărcată de emoții. Concurenta a interpretat piesa "Mad About Love" și i-a convins pe Tudor și Irina.

"Există convingerea că tot ce e legat de actorie vine la mine", a spus Chirilă după ce a aflat că Luiza este actriță în viața de zi cu zi.

Irina a încercat să o convingă pe concurentă să vină în echipa sa promițându-i momente "epice". Acest cuvânt a fost mărul discordiei între cei doi jurați, Tudor citind definiția din DEX care nu se potrivea cu cele spuse de Irina.

După acest episod savuros, decizia Luizei a fost să intre în echipa lui Tudor.

Feihong Basigu - "Fly Me To The Moon"

Originar din China, tânărul de 19 locuiește în România de șapte ani. Muzica reprezintă un hobby și Vocea României este primul concurs la care participă. Teama lui Feihong este reacția publicului asupra faptului că un chinez poate câștiga Vocea României. Tânărul a cântat piesa lui Frank Sinatra, "Fly Me To The Moon". Irina și Andra și-au întors scaunele.

"Am văzut un rocker cântând <<Fly Me To The Moon>>, și chinez. Ce poți să-ți dorești mai mult?, a comentat Andra

Artista a încercat să îl convingă cu o rețetă de orez chinezesc, dar nu a reușit. Feihong a ales-o pe Irina, cea care a spus că a avut o prestație foarte interesantă.

Elena Hasna - "Dangerous Woman"

Elena are 17 ani și este din Târgu Jiu. Tânăra iubește muzica și a participat la numeroase concursuri și competiții muzicale. Elena a interpretat piesa Arianei Grande, "Dangerous Woman" și a cucerit-o pe Andra.

"Mă bucur că nu s-au întors și ești doar a mea!, a comentat jurata

Letiția Roman - "Jealous"

Letiția a moștenit talentul muzical de la bunica sa și se poate lăuda cu premiul cel mare câștigat la concursului "The Biggest Talent" din Las Vegas. Concurenta dorește să câștige și premiul de la Vocea României și a interpretat cu emoție piesa "Jealous" (Labrinth). Smiley, Tudor și Irina au apăsat butonul.

Primul care a vorbit a fost Smiley. I-a urat bun venit la emisiune, după ce i-a oferit o îmbrățișare.

"Îți strălucește o lacrimă exact cum ți-a strălucit vocea ta", i-a spus Irina

Tudor a fost convins de vocea Letiției de un moment în care concurenta a avut și lacrimi și disperare în voce. Antrenorul a apreciat faptul că a înțeles ce a cântat, un aspect important într-o interpretare.

Smiley a observat o inflexiune particulară a vocii tinerei. Tot el a fost și cel ales, Letiția luând în calcul și faptul că s-a întors primul.

Andreea Popa  - "Rise Up"

Pentru concurenta de 21 de ani muzica este un refugiu. Când cântă, își poate imagina orice. Piesa aleasă de Andreea a fost "Rise Up" și a întors trei scaune: Irina, Smiley și Andra. Irina a blocat-o pe Andra.

"M-ai blocat pentru că știai că vocea ei e făcută pentru mine", a avut de spus Andra

Irina a vorbit despre cât de important e să transmiți prin muzică, Andreea potrivindu-se de minune în echipa sa. Ba mai mult, artista l-a rugat pe Tudor să spună cunoscutele sale vorbele de convingere.

Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos, spunând că s-a entuziasmat foarte tare la vocea concurentei și urmând același joc ca Irina: Andra s-a aliat cu Smiley și i-a prezentat concurentei motive pentru care să meargă în echipa acestuia.

Andreea a ales să meargă în echipa lui Smiley

Mihai Turbatu - "You Are So Beautiful"

Provenind dintr-o familie de muzicieni, tânărul de 16 ani vrea să aibă propria trupă și să poată să câștige bani din muzică. La audițiile pe nevăzute, Mihai a cântat melodia lui Joe Cocker, "You Are So Beautiful". Interpretarea sa a cucerit-o pe Andra.


Artistei i-au plăcut intervențiile lui Mihai și i-a mulțumit că este în echipa sa. Pentru Tudor, însă, au fost prea multe "floricele".

Oana Tăbultoc - "Anywhere"

Oana cântă de la grădiniță. A participat la multe concursuri, dar Vocea României reprezenta un vis. Tânăra de 17 ani a interpretat piesa Ritei Ora, "Anywhere". Irina a fost singurul antrenor care s-a întors

Deși nu s-au întors, ceilalți antrenori au fost de părere că Oana este o voce care întoarce patru scaune. Irina a adăugat:

"Tu ai un material foarte bun, un ambitus excepțional".

Mădălina Celine Coca - "It's All Coming Back To Me Now"

Mădălina are 31 de ani, este analist financiar și de nouă ani locuiește în Paris. Vocea României reprezintă o șansă de a se dedica muzicii și de a se întoarce în țară. Tânăra a interpretat piesa lui Celine Dion, "It's All Coming Back To Me Now". Concurenta a întors toate scaunele, dar momentul a fost puțin diferit. Antrenorii au stat în spatele scaunelor pe tot parcursul discuțiilor, fără să aibă contact vizual cu Mădălina.

"Nu am mai avut așa emoții ca atunci când așteptam rezultatele de la BAC. Sper să se întâmple repede alegerea ta. Îmi doresc foarte tare să te am la mine în echipă!, a spus Smiley

Andra a avut de zis:

"Ce să mai!..tu ești Vocea României pentru mine! Ai tot ce-ți trebuie să ajungi cât mai departe în acest concurs. Ar fi o mare bucurie să vii în echipa mea.

Pentru a-și alege antrenorul și a păstra jocul juraților, Mădălina s-a așezat pe scaunul juratului dorit. Iar acesta a fost Andra.

Nu s-au calificat următorii participanți:

  • Iris Gămulescu (19 ani) a cântat "Welcome to Burlesque" (Cher)
  • Tatiana Ceban (29 de ani) a cântat "A Woman's Worth" (Alicia Keys)
  • Nadeja Anghel (21) a cântat "What About Us" (P!nk)
  • Andrei Zic (24 de ani) a cântat "Who You Are" (Mihail)
  • Maria Ilinca (18 ani) a cântat "Million Reasons" (Lady Gaga)

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
BBC dezvăluie care sunt cele mai puternice femei din muzică

Printre cele 20 de nume de pe lista BBC se numără și Adele, Beyonce, Sia, Dua Lipa, Taylor Swift și...

Închide