Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Christina Aguilera este deschisă la o colaborare cu Britney Spears

Provocată de Jimmy Kimmel, Christina Aguilera s-a declarat interesată de o colaborare cu Britney Spears. Cele două artiste sunt vechi rivale, încă de pe vremea când activau în show-ul The Mickey Mouse Club, alături de Justin Timberlake.
Christina Aguilera / Britney Spears

Christina Aguilera / Britney Spears

Christina Aguilera a fost invitată recent în emisiunea lui Jimmy Kimmel, cu acest prilej povestind despre începutul carierei sale, dar și despre modul diferit în care se promovau artiștii atunci.

”Fac asta de când aveam 7 ani. Mă uit acum la copiii mei și nu-mi vine să cred. Eram deja pe scenă la vârsta lor”, a detaliat Christina, adăugând: ”Eu vin dintr-o perioadă în care intimitatea era un lucru bun, era cool să ai o aură de mister.”

Întrebată ce părere are despre social media, artista a mărturisit că vede o parte pozitivă în utilizarea rețelelor de socializare, indicând că anumite conflicte pot fi stinse mult mai ușor online.

”Cred că există și o parte pozitivă pentru social media. Am învățat multe despre felul în care funcționează. La început îmi spuneam: <<Asta e tot? Câtă vanitate, și partea cu selfie-urile e plictisitoare>>. Dar o poți folosi în avantajul tău, poți lua legătura mai ușor cu fanii tăi și asta e super. E o platformă pe care o poți folosi pentru a te exprima așa cum îți dorești. Și conflictele pot fi stinse mai ușor.”

Particularizând, Aguilera a mărturisit că vechea ei dispută cu Britney Spears ar fi putut avea o altă întorsătură dacă ar fi comunicat mai ușor.

”Dacă am fi avut social media pe atunci, am fi putut face o piesă împreună și am fi distrus toată bârfa asta despre rivalitatea dintre noi.”

Jimmy Kimmel i-a amintit imediat că nu este prea târziu pentru o colaborare, iar Christina l-a aprobat.

”Eu sunt pentru (o colaborare). Dacă cei din echipa ei sunt de acord, atunci..”, a declarat Christina.

Așadar, totul depinde acum de Britney Spears. Colaborarea pe care fanii celor două artiste o așteaptă poate încă din anii '90, ar putea deveni realitate.

Până la primirea unui răspuns din partea lui Britney Spears, Christina Aguilera se va menține ocupată cu promovarea noului ei album, ”Liberation”. Discul a fost lansat pe 15 iunie și conține featuring-uri cu Demi Lovato, Keida, Shenseea, GoldLink, Ty Dolla Sign și 2 Chainz. Cel mai recent single lansat este "Fall In Line" (feat. Demi Lovato), piesă plasată pe prima poziție în topul US Bubbling Under Hot 100 Singles (Billboard).

Citește mai multe despre Britney SpearsChristina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem explică conflictul dintre el și ”jalnicul” Machine Gun Kelly

Schimbul de replici dintre Eminem și Machine Gun Kelly a pus pe jar comunitățile de fani ale celor doi rapperi,...

Închide