Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Ascult-o pe Cher interpretând piesa "One Of Us" de la ABBA - AUDIO

Cher reinterpretează o nouă piesă clasică din repertoriul ABBA - "One Of Us". Melodia se regăsește pe discul ”Dancing Queen”, cel de-al 26-lea album de studio al artistei.
Cher

Cher

Pe 28 septembrie, Cher va lansa albumul ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA. Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”, Cher jucând în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"A fost una dintre cele mai grozave aventuri ale vieții mele. Toată lumea s-a purtat atât de drăguț cu mine, m-au iubit", a povestit Cher într-un interviu pentru The Today Show.

În ce privește înregistrarea albumului ”Dancing Queen”, Cher mărturisește că ideea a fost a CEO-ului de la Universal. Acesta i-a propus și rolul din ”Mamma Mia! Here We Go Again”, spunându-i că e un proiect bun pentru cariera ei.

"Nu a fost ceva serios inițial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, după ce am făcut-o, m-am simțit mândră. Și eu nu sunt o fană Cher. Chiar nu sunt. Cel puțin nu un fan înrăit", a mărturisit Cher în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Pe discul ”Dancing Queen” se regăsesc piese precum ”The Winner Takes It All”, ”Fernando” și ”SOS”. Ultimul cover dezvăluit este cel al piesei ”One Of Us”, lansate de ABBA în 1981.

AUDIO: Cher - "One Of Us"

Dancing Queen” este cel de-al 26-lea album de studio înregistrat de Cher. Discul conține 10 piese și poate fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Google Play și Pandora.

Tracklist "Dancing Queen" - Cher:

  1. "Dancing Queen"
  2. "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  3. "The Name of the Game"
  4. "SOS"
  5. "Waterloo"
  6. "Mamma Mia"
  7. "Chiquitita"
  8. "Fernando"
  9. "The Winner Takes It All"
  10. "One of Us"

Citește mai multe despre Cher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul The 1975 a renunțat la droguri prin terapia ecvestră

Matty Healy a avut probleme serioase cu heroina, însă a reușit să se vindece de dependență cu ajutorul cailor. Mai...

Închide