Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascult-o pe Cher interpretând piesa "One Of Us" de la ABBA - AUDIO

Cher reinterpretează o nouă piesă clasică din repertoriul ABBA - "One Of Us". Melodia se regăsește pe discul ”Dancing Queen”, cel de-al 26-lea album de studio al artistei.

Publicat

pe

Cher
Cher │ FOTO: dancingqueen.warnerreprise.com

Pe 28 septembrie, Cher va lansa albumul ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA. Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”, Cher jucând în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"A fost una dintre cele mai grozave aventuri ale vieții mele. Toată lumea s-a purtat atât de drăguț cu mine, m-au iubit", a povestit Cher într-un interviu pentru The Today Show.

În ce privește înregistrarea albumului ”Dancing Queen”, Cher mărturisește că ideea a fost a CEO-ului de la Universal. Acesta i-a propus și rolul din ”Mamma Mia! Here We Go Again”, spunându-i că e un proiect bun pentru cariera ei.

"Nu a fost ceva serios inițial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, după ce am făcut-o, m-am simțit mândră. Și eu nu sunt o fană Cher. Chiar nu sunt. Cel puțin nu un fan înrăit", a mărturisit Cher în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Pe discul ”Dancing Queen” se regăsesc piese precum ”The Winner Takes It All”, ”Fernando” și ”SOS”. Ultimul cover dezvăluit este cel al piesei ”One Of Us”, lansate de ABBA în 1981.

AUDIO: Cher - "One Of Us"

Dancing Queen” este cel de-al 26-lea album de studio înregistrat de Cher. Discul conține 10 piese și poate fi precomandat de pe iTunes, Spotify, Google Play și Pandora.

Tracklist "Dancing Queen" - Cher:

  1. "Dancing Queen"
  2. "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  3. "The Name of the Game"
  4. "SOS"
  5. "Waterloo"
  6. "Mamma Mia"
  7. "Chiquitita"
  8. "Fernando"
  9. "The Winner Takes It All"
  10. "One of Us"

Albume noi

Cher a lansat un album de Crăciun - TRACKLIST

Cher le prezintă fanilor "Christmas", primul album cu piese de sărbătoare al artistei. De asemenea, este primul material cu piese originale, de la anteriorul disc, "Closer to the Truth". Găsești în articol mai multe detalii, tracklist, precum și un clip de prezentare.

Publicat

pe

Artwork album "Christmas" - Cher
Artwork album "Christmas" - Cher │ FOTO: captură YouTube / Cher

După mai bine de 60 de ani în showbiz, Cher a lansat astăzi, 20 octombrie, primul album festiv. "Christmas" conține 13 piese, atât cover-uri, cât și melodii originale. Mai mult, Cher a colaborat cu nume importante din industria muzicală pentru câteva melodii. Artista a apelat la Stevie Wonder pentru cântecul "Christmas Means To Me", a lucrat cu Michael Buble pentru emoționanta "Home", cu Cyndi Lauper pentru "Put A Little Holiday In Your Heart" și cu Darlene Love pentru piesa "Christmas (Baby, Please Come Home)".

Surprizele nu se opresc aici. Iubitul lui Cher, directorul muzical Alexander "A.E." Edwards, a produs piesa "Drop Top Sleigh Ride" și l-a convins pe rapperul Tyga să livreze câteva versuri.

Albumul "Christmas" este acompaniat de un artwork ce o prezintă pe Cher înconjurată de ornamente de Crăciun. Artista poartă o cămașă albă și blugi albaștri cu ștrasuri.

TRACKLIST "Christmas":

  1. DJ Plays A Christmas Song
  2. What Christmas Means To Me (feat. Stevie Wonder)
  3. Run Rudolph Run
  4. Christmas (Baby, Please Come Home) [feat. Darlene Love]
  5. Angels In The Snow
  6. Home (feat. Michael Buble)
  7. Drop Top Sleigh Ride (feat. Tyga)
  8. Please Come Home For Christmas
  9. I Like Christmas
  10. Christmas Ain't Christmas Without You
  11. Santa Baby
  12. Put A Little Holiday In Your Heart (feat. Cyndi Lauper)
  13. This Will Be Our Year
Citește în continuare

Trending