Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Urmărește-o pe Cher cântând o piesă clasică ABBA la Ellen - VIDEO

La 5 ani de la ultimul ei album de studio, Cher revine în atenția publicului neschimbată, afișând tonusul unei adolescente. Artista a interpretat la Ellen o cunoscută piesă ABBA, care se regăsește și pe cel mai recent album al ei, ”Dancing Queen”.
Cher cântând SOS de la Abba la Ellen

Cher cântând SOS de la Abba la Ellen

La 72 de ani, Cher se simte mai tânără ca niciodată. Artista va lansa luna aceasta cel de-al 26-lea album de studio, ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA.

Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”. Cher joacă în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"Nu a fost ceva serios inițial (cu referire la albumul ”Dancing Queen”), dar apoi, după ce am făcut-o, m-am simțit mândră. Și eu nu sunt o fană Cher. Chiar nu sunt. Cel puțin nu un fan înrăit", a mărturisit Cher în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

Încercând să înțeleagă de ce Cher nu este un fan Cher, Ellen a rugat-o să-și justifice afirmația.

”Nu vreau să mă aud, nu vreau să mă văd. Nu vreau să-mi aud vocea”, a declarat artista.

Cher a povestit în cadrul interviului și motivul pentru care a acceptat să joace în filmul ”Mamma Mia!” și să înregistreze albumul cu cover-uri.

”Un tip care mi-a fost agent, iar acum e CEO la Universal și mi-e și prieten, m-a sunat și mi-a spus: <<E bine pentru cariera ta să faci asta. Vei juca în ”Mamma Mia 2”>>. Și mi-a închis.”

Pentru că a avut încredere în el, dar și pentru că i-a fost puțin frică să-l refuze, Cher a acceptat propunerea, fără a cunoaște exact detaliile. Decizia s-a dovedit a fi de bun augur, filmul ”Mamma Mia! Here We Go Again” având încasări de peste 400 de milioane de dolari.

În încheierea interviului cu Ellen, Cher a interpretat o piesă de pe albumul ”Dancing Queen”, prestația sa fiind întâmpinată de ropote de aplauze.

VIDEO: Cher - "SOS" (cover ABBA)

Albumul ”Dancing Queen” va fi lansat pe 28 septembrie. Discul conține 10 piese.

Tracklist "Dancing Queen" - Cher:

  1. "Dancing Queen"
  2. "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  3. "The Name of the Game"
  4. "SOS"
  5. "Waterloo"
  6. "Mamma Mia"
  7. "Chiquitita"
  8. "Fernando"
  9. "The Winner Takes It All"
  10. "One of Us"

Citește mai multe despre ABBACher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey pregătește muzică nouă

Artista și-a anunțat fanii că revine cu două piese noi și le-a prezentat un scurt teaser. Vă invităm să aflați...

Închide