Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cezar Ouatu e de-a dreptul uluitor la X Factor UK, căutând o nouă consacrare - VIDEO

Cezar Ouatu participă la concursul de talente muzicale X Factor din Marea Britanie. La audiții el a impresionat juriul cu o interpretare pe două voci a melodiei "Nessun dorma". Urmărește primul pas spre o nouă consacrare muzicală.

Publicat

pe

Cezar Ouatu în audiții la X Factor UK
Cezar Ouatu în audiții la X Factor UK

Contratenorul Cezar Ouatu s-a înscris în concursul X Factor din Marea Britanie, show ajuns în 2018 la cel de-al 15-lea sezon. După cum le-a declarat juraților, participarea reprezintă un moment important în viața sa, un vis mare, după un drum lung. Cu toate că s-a afirmat deja pe plan muzical, iar la Eurovision 2013 a fost văzut de un public numeros, Cezar vizează o nouă conscrare.

După ce a trecut lejer prin preselecții, cântărețul a intrat în audiții cu o piesă clasică, "Nessun Dorma", celebră în interpretarea lui Luciano Pavarotti. Cezar a cântat pe două voci, reușind să transmită emoție și să uimească întreaga audiență, ridicând-o în picioare.

"Mi se pare imposibil de conceput până unde poți să ajungi cu vocea", i-a spus Louis Tomlinson, fostul component al trupei One Direction. "A fost ceva absolut incredibil! Campionul lumii!", a întărit Robbie Williams. "Cezar, m-ai făcut să-mi dea lacrimile. Bravo, bravo!", i-a adresat și soția lui Robbie, Ayda Williams.

"Ne-ai transmis ceva foarte special, o energie deosebită din partea cuiva care are nevoie de o șansă. Tocmai ne-ai ucis! Trebuie să spun DA", a exclamat Simon Cowell, creatorul acestui concurs de talente.

Urmărește interpretarea lui Cezar Ouatu la X Factor UK 2018 - "Nessun Dorma"

Juriul celui de-al 15-lea sezon X Factor UK este format din Robbie Williams, Simon Cowell, Ayda Williams (soția lui Robbie) și Louis Tomlinson (One Direction). Momentul lui Cezar Ouatu a fost transmis în cea de-a patra săptămână a audițiilor de pe Wembley Arena.

Cezar Ouatu a debutat discografic în 2014, după ce a reprezentat România la Eurovision 2013 cu piesa "It's My Life". Albumul "The Voice of Love" conține teme din filme de dragoste celebre, arii de operă prelucrate în stilul pop, o orchestrație inedită pentru piesa "Who wants to live forever", dar și single-ul "Painful love".

Cezar Ouatu a colaborat cu Andrea Bocelli și Angela Gheorghiu în 2013. Este un contratenor clasic - crossover, înzestrat cu o voce flexibilă, care îi permite să abordeze spectaculos genuri muzicale diferite: opera, pop-opera, jazz, dance, latino şi rock-simfonic. Participările la show-ul "Te cunosc de undeva!" i-au demonstrat versatilitatea.

Comentează

Trending