Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes au făcut un test de imaginație și s-au pus în postura de concurenți la Vocea României. Aflăm astfel ce piese ar interpreta cei patru jurați la audițiile pe nevăzute, precum și ce atuuri crede fiecare că ar avea.
Antrenori Vocea României 2018

Antrenori Vocea României 2018

Tudor Chirilă nu și-ar dori să concureze la Vocea României și nu crede că ar trece de audițiile pe nevăzute, dar dacă ar trebui totuși să aleagă o melodie, ar merge pe o piesă de la Eric Clapton. Smiley și Irina Rimes ar miza pe emoție, iar Andra ar avea foarte multe variante de ”piese faine”.

Smiley: ”Dacă ar fi să concurez la Vocea României, pentru audițiile pe nevăzute aș alege ceva pe feeling, pentru că eu cred că unul dintre atuurile mele ca și interpret este că pot să transmit emoție.”

Tudor Chirilă: ”Eu n-aș vrea să fiu concurent la Vocea României pentru că am foarte mari emoții și nu m-aș fi prezentat la un concurs de genul ăsta. Aș putea fi adus doar cu forța, pentru că mi-ar fi frică să mă urc pe o scenă și de asta am spus că îi apreciez întotdeauna pe toți concurenții care fac pasul ăsta. (...) Aș miza pe cântec. Cred că pe cântec trebuie să mizezi. (...) Dar eu nu cred că aș trece de blind-uri. ”

Pe lângă repertoriul lui Eric Clapton, Tudor Chirilă ar putea alege și "Yesterday" de la Beatles, după cum ne-a declarat într-un interviu pentru InfoMusic, în sezonul trecut. "Aș încerca să aduc nota mea personală, să folosesc cât pot de mult falsetul. Eu am un falset bun și frumos și plăcut și aș încerca să bag emoția maximă în piesa aia", ne-a spus solistul VAMA.

Irina Rimes: ”Dacă eu aș fi concurent la Vocea României, aș lua o piesă care îmi avantajează vocea. Și nu neapărat vocea, cât ce aș putea să transmit cu vocea. ”

Andra: ”Sunt foarte multe piese faine pe care aș putea să le cânt. În momentul ăsta îmi vine în cap ”Oameni” - Aurelian Andreescu.”

Cei patru jurați au interpretat și câte un fragment din melodiile pe care le-ar alege. Îi puteți urmări fredonând aceste piese în clipul de mai jos.

VIDEO: Ce ar cânta la audițiile pe nevăzute Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes

Vocea României a ajuns la cel de-al treilea episod de audiții. În cadrul emisiunii s-ar remarcat două voci feminine - Dora Gaitanovici și Alma Boiangiu - și una masculină - Vitalie Maciunschi.

Vocea României poate fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri seara, de la 20:30.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hozier anunță primele concerte în Europa

Pentru a promova noul EP, Hozier anunță un turneu în mai multe orașe din Europa. Vă invităm să aflați mai...

Închide