Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cat fight: Nicki Minaj și Cardi B

Două dintre cele mai cunoscute artiste de rap au avut o altercație la New York Fashion Week. Mai multe detalii puteți afla în articolul de mai jos.

Petrecerea Harper's Bazaar Icon Party s-a lăsat cu un eveniment neplăcut. Cardi B s-a supărat pe Nicki Minaj fiindcă "spune minciuni" și a vrut să discute cu ea față în față.

Până la urmă aceasta s-a ales cu un cot în cap, iar mai apoi a aruncat cu un pantof după Minaj. Cardi B a fost dată afară de la petrecerele în picioare goale, având un cucui vizibil pe frunte.

În videoclipul surprins de publicația TMZ, Cardi B îi striga lui Nicki Minaj "b**** come here", în timp ce se luptă cu gărzile de corp ale artistei.

După incident, Cardi B a publicat un mesaj pe Instagram în care spune că a trecut cu vederea foarte multe lucruri, însă atunci când vorbește despre copilul ei, situația se schimbă.

Până acum, Nicki Minaj nu i-a răspuns artistei. Cele două au colaborat la piesa "Motorsport" în octombrie 2017.

Citește mai multe despre Cardi BNicki Minaj
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Urmărește-o pe Cher cântând o piesă clasică ABBA la Ellen - VIDEO

La 5 ani de la ultimul ei album de studio, Cher revine în atenția publicului neschimbată, afișând tonusul unei adolescente....

Închide