Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Bono şi-a pierdut vocea în timpul unui concert U2 din Germania

Celebra formaţie irlandeză U2 a fost nevoită să îşi anuleze un concert în Berlin în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Totul a fost provocat de faptul că Bono şi-a pierdut vocea după câteva melodii şi a fost nevoit să părăsească scena.

Bono vorbește despre noul album U2

Concertul se desfăşura în Berlin, iar Bono era în formă excelentă şi nu părea să aibă probleme vocale înainte de concert. Totuşi după câteva melodii a suferit o pierdere completă a vocii. Declaraţia oficială U2 menţionează că nu se ştie ce s-a întâmplat şi că se caută un remediu şi sfaturi din partea medicilor. Agenţia germană de ştiri Dpa a scris ieri că Bono a reuşit să cânte totuşi piesa "Beautiful Day", în ciuda problemelor vocale.

A făcut asta cu ajutorul publicului adunat pe Mercedes-Benz Arena din Berlin şi apoi s-a retras în culise. Publicul a fost informat va avea loc o scurtă pauză, apoi a aflat că reprezentaţia a luat sfârşit. Cei prezenţi au primit recomandarea de a îşi păstra biletele pentru un concert ulterior.

Surse care au fost prezente la concert afirmă că Bono a comentat pe tema cantităţii de fum prezente în încăperea reprezentaţiei. Arena permite ca publicul să fumeze în anumite zone şi asta l-ar fi deranjat pe solist. Filmarea unui fan îl prezintă pe Bono spunând că "e ca şi cum am fi într-un mare trabuc".

https://twitter.com/mccarthy2066/status/1036000464310071296

Între timp trupa şi-a cerut scuze printr-o declaraţie oficială pe site-ul U2, care sună astfel:

Ne pare rău pentru anularea din această seară. Bono era în formă excelentă şi avea o voce excelentă înainte de concert şi abia aşteptam a doua noapte în Berlin, dar după câteva melodii şi-a pierdut complet vocea.

Nu ştim ce s-a întâmplat şi aşteptăm sfaturi medicale. Ca întotdeauna apreciem înţelegerea publicului şi susţinerea fanilor din Berlin şi a celor care au călătorit de departe. Vom oferi noi detalii în curând.

U2 se află în continuare în turneul "Experience + Innocence", care va duce grupul în toată Europa. Următorul spectacol este programat pentru data de 4 septembrie, în Koln. În octombrie U2 ajunge în Marea Britanie. În această primăvară trupa condusă de Bono a lansat piesa "Love Is Bigger Than Anything În Its Way", care devenea un imn al comunităţii LGBTQ.

La final de 2017 U2 a făcut senzaţie la Saturday Night Live, cântând o altă melodie nouă, "Get Out Of Your Own Way". Un moment inedit a fost colaborarea cu Kendrick Lamar pe piesa "American Soul" în toamna anului trecut.

Citește mai multe despre BonoU2
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inis Neziri din Albania a câștigat Marele Trofeu Cerbul de Aur 2018 - LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Inis Neziri din Albania a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018. Aflați lista completă a laureaților...

Închide