Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Bogdan Ioan - primul bis din istoria emisiunii Vocea României - VIDEO

Prima seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a avut loc pe 7 septembrie și a adus o premieră: concurentul Bogdan Ioan a oferit primul bis din istoria emisiunii. E vorba de interpretarea piesei "Earth Song", ce ni l-a readus în minte pe Michael Jackson.
Ioan Bogdan, concurent la Vocea României 2018

Ioan Bogdan, concurent la Vocea României 2018 │ FOTO: ProTV

Cu doi antrenori noi, un decor high-tech și o schimbare de regulament majoră (butonul de block), cel de-al 8-lea sezon al emisiunii a debutat în forță.

Prima seară a avut parte de voci ce au impresionat jurații. I-au făcut să apese butonul și să se "lupte" în discursuri de convingere. Un astfel de moment a fost reprezentat de interpretarea lui Bogdan Ioan.

Constănțeanul de 28 de ani este arhitect și un fan înrăit al lui Michael Jackson. Bogdan nu are studii muzicale, iar până la vârsta de 16 ani nu credea că va urma calea muzicii. Michael Jackson, artistul și omul, l-a făcut să devină interesat de această artă și, în cele din urmă, muzica a ajuns o adevărată pasiune. Regretul tânărului este că nu a avut ocazia să îl vadă în concert pe regele muzicii pop. Când Jackson a venit în România, Bogdan era prea mic, iar când a putut să obțină un bilet la un concert din Londra, Michael Jackson a plecat dintre noi.

RECOMANDARE: Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018

Concurentul a ales să interpreteze "Earth Song". Toți antrenorii s-au întors în câteva secunde, de cum au auzit timbrului său special. S-au ridicat de pe scaune și au mers pe scenă să îl felicite.

"Nu am crezut că o să se nască vreodată un om care să cânte așa. Toată lumea zicea <<pe Michael Jackson nimeni nu-l egalează, nimeni n-o să cânte ca el>>. Ai cântat foarte bine. Ai cântat ca el. Ai cântat impecabil. Fă-mă fericită și vino în echipa mea!", a comentat Andra.

Tudor a făcut o trimitere la concertul susținut de Michael Jackson în '92. După perioada comunismului și situația nu prea plăcută din acea vreme, venirea lui Jackson a fost un moment special și "a apărut visul ăla american pe care îl visam toți. Deci tu când ai cântat astăzi, mi-ai dat exact aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992".

Smiley a fost șocat pentru că nu credea că o să asculte așa ceva la Vocea României. "Nu am auzit niciodată pe cineva să cânte așa Michael Jackson. Realmente". Și-a dorit să mai audă încă o dată audiția. Bogdan a cântat din nou piesa, fiind astfel primul concurent din istoria emisiunii pentru care s-a cerut bis. Tot Smiley a fost antrenorul ales.

Păstrând tradiția, Vocea României 2018 va putea fi urmărită la PRO TV în fiecare vineri seară de la 20:30, excepție făcând sâmbăta de 8 septembrie când a fost programată cea de-a doua parte a primului episod.

Citește mai multe despre AndraBogdan IoanIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avril Lavigne îşi anunţă revenirea cu un mesaj emoţionant despre lupta cu boala Lyme

Avril Lavigne este unul dintre cele mai mari nume din rock-ul alternativ feminin al începutului de mileniu, dar artista a...

Închide