Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Bere Gratis va avea cel mai mare concert pop-rock simfonic din România

Pe 1 noiembrie trupa Bere Gratis sărbătorește 20 ani de activitate alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic. Mai multe informații despre concert puteți afla în articolul de mai jos.

Publicat

pe

Bere Gratis
Bere Gratis

În stilul caracteristic, Bere Gratis va sărbători grandios cei 20 de ani de activitate, organizând cel mai mare concert pop-rock simfonic din România, prin adaptarea hiturilor și cântecelor pentru orchestra și cor. Concertul va avea loc la Sala Palatului, în data de 1 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Împreună cu 4 mari orchestratori, 4 dirijori de excepție și o echipă formată în total din 20 de membri, Bere Gratis va susține un maraton simfonic, în care publicul va putea ascultă cele mai cunoscute melodii precum “Ce mișto”, “Două inimi”, “Noapte caldă”, “Vino mai aproape”.

“Cum a apărut acest concept în viața noastră? Simplu: A fost visul meu de când m-am apucat de muzică, acum 20 de ani. Și la fel ca formația, visul a crescut până a devenit o realitate bogată, cu un suflu echivalent a peste 90 de instrumente care se vor află pe scenă în data de 1 noiembrie.
Mai mult, cine acceptă provocarea noastră va înțelege că iubește muzică Bere Gratis în orice variantă, evident și în cea înălțătoare, emoționantă, cum e cea simfonică.”, spune Mihai “Mită” Georgescu.

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu și Maestrul Gheorghe Zamfir vor fi cei 4 dirijori care vor conduce orchestra formată din 90 de instrumentiști și 20 de voci ale Corului Acustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de către Dan Stesco (Polimoog) – compozitor și pianist, Andrei Tudor – compozitor și dirijor, Călin Grigoriu – orchestrator și Mariano de Castro – compozitor și pianist, nominalizat la premiile Grammy.

Va exista și o categorie de Meet and Greet Tickets, care va garanta accesul la o sesiune de discuții, fotografii, autografe și cadouri oferite de membri formației. Mai multe detali despre prețurile biletelor puteți afla din eveniment.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 1 noiembrie 2018

Bere Gratis - #Simfonia20

Loc
Sala Palatului

Trending