Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Trupa Bere Gratis va avea cel mai mare concert pop-rock simfonic din România

Pe 1 noiembrie trupa Bere Gratis sărbătorește 20 ani de activitate alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic. Mai multe informații despre concert puteți afla în articolul de mai jos.
Bere Gratis

Bere Gratis

În stilul caracteristic, Bere Gratis va sărbători grandios cei 20 de ani de activitate, organizând cel mai mare concert pop-rock simfonic din România, prin adaptarea hiturilor și cântecelor pentru orchestra și cor. Concertul va avea loc la Sala Palatului, în data de 1 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Împreună cu 4 mari orchestratori, 4 dirijori de excepție și o echipă formată în total din 20 de membri, Bere Gratis va susține un maraton simfonic, în care publicul va putea ascultă cele mai cunoscute melodii precum “Ce mișto”, “Două inimi”, “Noapte caldă”, “Vino mai aproape”.

“Cum a apărut acest concept în viața noastră? Simplu: A fost visul meu de când m-am apucat de muzică, acum 20 de ani. Și la fel ca formația, visul a crescut până a devenit o realitate bogată, cu un suflu echivalent a peste 90 de instrumente care se vor află pe scenă în data de 1 noiembrie.
Mai mult, cine acceptă provocarea noastră va înțelege că iubește muzică Bere Gratis în orice variantă, evident și în cea înălțătoare, emoționantă, cum e cea simfonică.”, spune Mihai “Mită” Georgescu.

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu și Maestrul Gheorghe Zamfir vor fi cei 4 dirijori care vor conduce orchestra formată din 90 de instrumentiști și 20 de voci ale Corului Acustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de către Dan Stesco (Polimoog) – compozitor și pianist, Andrei Tudor – compozitor și dirijor, Călin Grigoriu – orchestrator și Mariano de Castro – compozitor și pianist, nominalizat la premiile Grammy.

Va exista și o categorie de Meet and Greet Tickets, care va garanta accesul la o sesiune de discuții, fotografii, autografe și cadouri oferite de membri formației. Mai multe detali despre prețurile biletelor puteți afla din eveniment.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bere Gratis
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grasu XXL x Guess Who lansează albumul "În Labirint" (TRACKLIST)

Grasu XXL și Guess Who își unesc forțele și lansează primul album în colaborare, “În Labirint”. Vă invităm să aflați mai...

Închide