Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea"

Trupa Bere Gratis va avea cel mai mare concert pop-rock simfonic din România

Pe 1 noiembrie trupa Bere Gratis sărbătorește 20 ani de activitate alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană București și Corul Acustic. Mai multe informații despre concert puteți afla în articolul de mai jos.
Bere Gratis

Bere Gratis

În stilul caracteristic, Bere Gratis va sărbători grandios cei 20 de ani de activitate, organizând cel mai mare concert pop-rock simfonic din România, prin adaptarea hiturilor și cântecelor pentru orchestra și cor. Concertul va avea loc la Sala Palatului, în data de 1 noiembrie, începând cu ora 20.00.

Împreună cu 4 mari orchestratori, 4 dirijori de excepție și o echipă formată în total din 20 de membri, Bere Gratis va susține un maraton simfonic, în care publicul va putea ascultă cele mai cunoscute melodii precum “Ce mișto”, “Două inimi”, “Noapte caldă”, “Vino mai aproape”.

“Cum a apărut acest concept în viața noastră? Simplu: A fost visul meu de când m-am apucat de muzică, acum 20 de ani. Și la fel ca formația, visul a crescut până a devenit o realitate bogată, cu un suflu echivalent a peste 90 de instrumente care se vor află pe scenă în data de 1 noiembrie.
Mai mult, cine acceptă provocarea noastră va înțelege că iubește muzică Bere Gratis în orice variantă, evident și în cea înălțătoare, emoționantă, cum e cea simfonică.”, spune Mihai “Mită” Georgescu.

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu și Maestrul Gheorghe Zamfir vor fi cei 4 dirijori care vor conduce orchestra formată din 90 de instrumentiști și 20 de voci ale Corului Acustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de către Dan Stesco (Polimoog) – compozitor și pianist, Andrei Tudor – compozitor și dirijor, Călin Grigoriu – orchestrator și Mariano de Castro – compozitor și pianist, nominalizat la premiile Grammy.

Va exista și o categorie de Meet and Greet Tickets, care va garanta accesul la o sesiune de discuții, fotografii, autografe și cadouri oferite de membri formației. Mai multe detali despre prețurile biletelor puteți afla din eveniment.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Bere Gratis
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Grasu XXL x Guess Who lansează albumul "În Labirint" (TRACKLIST)

Grasu XXL și Guess Who își unesc forțele și lansează primul album în colaborare, “În Labirint”. Vă invităm să aflați mai...

Închide