Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

BBC dezvăluie care sunt cele mai puternice femei din muzică

Printre cele 20 de nume de pe lista BBC se numără și Adele, Beyonce, Sia, Dua Lipa, Taylor Swift și Ellie Rowsell, solista trupei Wolf Alice. Mai multe detalii puteți afla din articol.
Beyonce

Beyonce

Beyonce se află în topul listei "Women In Music Power List" datorită muzicii ei cu mesaj. Artista vorbește despre feminism și susține oamenii de culoare din America, având contribuții semnificative în cadrul fundației Black Lives Matter și oferind ajutor victimelor uraganului Katrina.

Sarah Stennett, care manageriază artiste precum Rita Ora, Ray BLK și Bebe Rexha, a subliniat faptul că în industria muzicală femeile sunt în continuare dezavantajate. Totuși, ea a ales să continue cu ambiție și să își clădească visul indiferent de ce se petrece în mediul de lucru unde activează mai mult bărbați.

Dua Lipa, pe de altă parte, s-a situat pe locul 20 datorită succesului muzical, ea devenind cea mai ascultată artistă a anului 2017, conform Spotify și prima femeie care a fost nominalizată la 5 premii BRIT Awards.

Women In Music Power List:

 1. Beyoncé
 2. Taylor Swift
 3. Vanessa Reed (PRS for Music)
 4. Adele
 5. Stacey Tang (MD of RCA Records)
 6. Gillian Moore (Director of music at Southbank Centre)
 7. Rebecca Allen (President of Decca Records)
 8. Marin Alsop
 9. Chi-chi Nwanoku
 10. Maggie Crowe (Director of events at BPI)
 11. Olga Fitzroy
 12. Annie Mac
 13. Desiree Perez
 14. Cardi B
 15. Sia
 16. Ellie Rowsell (Wolf Alice
 17. Sarah Stennett
 18. Nicola Benedetti
 19. Hattie Collins
 20. Dua Lipa

Citește mai multe despre AdeleBeyonceDua LipaTaylor Swift
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia, Irina Rimes și alții urcă pe scena #GLOBALiveRooftop

Global Records organizează petrecerea #GLOBALiveRooftop, care va ține trei zile și va aduce fanii mai aproape de artiși. Mai multe detalii...

Închide