Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Avril Lavigne îşi anunţă revenirea cu un mesaj emoţionant despre lupta cu boala Lyme

Avril Lavigne este unul dintre cele mai mari nume din rock-ul alternativ feminin al începutului de mileniu, dar artista a fost în mare parte inactivă în ultimii ani. Motivul a fost lupta sa cu problemele de sănătate grave, iar acum Avril e gata de revenire. A postat un mesaj emoţionant pe site-ul său, povestind cum a descurs lupta cu boala Lyme.

Publicat

pe

Avril mesaj emotionant revenire Head Above Water 2018
Avril mesaj emotionant revenire Head Above Water 2018

Odată cu mesajul postat pentru fani, Avril a menţionat şi titlul noului său single, "Head Above Water". Melodia va sosi în această lună şi are versuri care vorbesc despre cele mai dificile momente din viaţa artistei de 33 de ani. Muziciana pop-punk nu a mai lansat un album din 2013 încoace, petrecând o bună parte din timp în casă şi luptându-se cu boala Lyme din 2014.

În aceeaşi perioadă s-a încheiat şi căsnicia sa cu solistul Nickelback, Chad Kroeger. Într-o scrisoare emoţionantă postată pe site-ul său, Avril le-a povestit fanilor prin ce a trecut. Vorbeşte şi despre un nou album, dar şi despre noul single astfel:

Au trecut 5 ani de când am lansat ultimul meu album. Mi-am petrecut ultimii ani în casă, bolnavă, luptând cu boala Lyme. Aceştia au fost cei mai răi ani din viaţa mea şi am trecut atât prin lupte fizice, cât şi emoţionale.

Am fost capabilă să transform acea luptă în muzică şi sunt mândră de asta. Am scris melodii în vreme ce stăteam în pat sau pe canapea şi le-am şi înregistrat acolo. Cuvintele şi versurile erau reprezentative pentru experienţa mea şi au "curs" fără efort.

Muzica mea mi-a ţinut moralul sus, mi-a dat scopuri de atins şi un motiv pentru a trăi, ajutându-mă să mă vindec.

Artista le-a mulţumit fanilor care au aşteptat cu răbdare materiale noi şi a firmat şi că ea continuă lupta cu boala. "Head Above Water" ar fi prima piesă scrisă de Avril Lavigne în perioada când a fost ţintuită la pat.

Un citant emoţionant este cel în care cântăreaţa canadiană afirmă că "a acceptat moartea" şi începuse să îşi simtă corpul încetându-şi funcţiile. În 2017 Avril Lavigne avea o mini revenire, printr-un prim concert din 2014 încoace. A urcat pe aceeaşi scenă cu Nickelback.

În ciuda divorţului de Kroeger, Lavigne a rămas prietenă cu solistul Nickelback. Boala Lyme este contractată de la muşcăturile de căpuşe şi afectează milioane de oameni în toată lumea.

Comentează

Trending