Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Avril Lavigne îşi anunţă revenirea cu un mesaj emoţionant despre lupta cu boala Lyme

Avril Lavigne este unul dintre cele mai mari nume din rock-ul alternativ feminin al începutului de mileniu, dar artista a fost în mare parte inactivă în ultimii ani. Motivul a fost lupta sa cu problemele de sănătate grave, iar acum Avril e gata de revenire. A postat un mesaj emoţionant pe site-ul său, povestind cum a descurs lupta cu boala Lyme.
Avril mesaj emotionant revenire Head Above Water 2018

Avril mesaj emotionant revenire Head Above Water 2018

Odată cu mesajul postat pentru fani, Avril a menţionat şi titlul noului său single, "Head Above Water". Melodia va sosi în această lună şi are versuri care vorbesc despre cele mai dificile momente din viaţa artistei de 33 de ani. Muziciana pop-punk nu a mai lansat un album din 2013 încoace, petrecând o bună parte din timp în casă şi luptându-se cu boala Lyme din 2014.

În aceeaşi perioadă s-a încheiat şi căsnicia sa cu solistul Nickelback, Chad Kroeger. Într-o scrisoare emoţionantă postată pe site-ul său, Avril le-a povestit fanilor prin ce a trecut. Vorbeşte şi despre un nou album, dar şi despre noul single astfel:

Au trecut 5 ani de când am lansat ultimul meu album. Mi-am petrecut ultimii ani în casă, bolnavă, luptând cu boala Lyme. Aceştia au fost cei mai răi ani din viaţa mea şi am trecut atât prin lupte fizice, cât şi emoţionale.

Am fost capabilă să transform acea luptă în muzică şi sunt mândră de asta. Am scris melodii în vreme ce stăteam în pat sau pe canapea şi le-am şi înregistrat acolo. Cuvintele şi versurile erau reprezentative pentru experienţa mea şi au "curs" fără efort.

Muzica mea mi-a ţinut moralul sus, mi-a dat scopuri de atins şi un motiv pentru a trăi, ajutându-mă să mă vindec.

Artista le-a mulţumit fanilor care au aşteptat cu răbdare materiale noi şi a firmat şi că ea continuă lupta cu boala. "Head Above Water" ar fi prima piesă scrisă de Avril Lavigne în perioada când a fost ţintuită la pat.

Un citant emoţionant este cel în care cântăreaţa canadiană afirmă că "a acceptat moartea" şi începuse să îşi simtă corpul încetându-şi funcţiile. În 2017 Avril Lavigne avea o mini revenire, printr-un prim concert din 2014 încoace. A urcat pe aceeaşi scenă cu Nickelback.

În ciuda divorţului de Kroeger, Lavigne a rămas prietenă cu solistul Nickelback. Boala Lyme este contractată de la muşcăturile de căpuşe şi afectează milioane de oameni în toată lumea.

Citește mai multe despre Avril Lavigne
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trei concurenți întorc scaunele în debutul sezonului Vocea României 2018 - VEZI VIDEO

Audițiile pe nevăzute au început la Vocea României 2018, primul episod fiind difuzat pe 7 septembrie. Vezi cum a decurs...

Închide