Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noul single The Smashing Pumpkins, "Silvery Sometimes" (Ghosts) - AUDIO

Intrați în pâine cu single-ul ”Solara”, Billy Corgan, James Iha, Jimmy Chamberlin și Jeff Schroeder de la The Smashing Pumpkins dezvăluie o nouă piesă, intitulată "Silvery Sometimes" (Ghosts). Melodia va fi inclusă pe următorul album al trupei, așteptat pe piață în noiembrie.

Publicat

pe

The Smashing Pumpkins - Solara
The Smashing Pumpkins - Solara

La 4 ani de la ultimul album The Smashing Pumpkins, "Monuments to an Elegy", și 18 de la "Untitled", ultima piesă înregistrată cu Billy Corgan, James Iha și Jimmy Chamberlin, The Smashing Pumpkins revin cu un nou LP, intitulat ”Shiny and Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.”.

Discul a fost înregistrat la Shangri La Studios, alături de legendarul producător Rick Rubin, și este cel de-al 10-lea album al trupei. Materialul va fi lansat pe 16 noiembrie, până atunci putând fi precomandat de pe site-ul formației.

Tracklist The Smashing Pumpkins - ”Shiny and Oh So Bright Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun.”:

  1. Knights of Malta
  2. Silvery Sometimes (Ghosts)
  3. Travels
  4. Solara
  5. Alienation
  6. Marchin' On
  7. With Sympathy
  8. Seek and You Shall Destroy

Până la apariția albumului, formația dezvăluie o nouă piesă de pe acest LP, intitulată "Silvery Sometimes" (Ghosts). Ca și ”Solara”, melodia are sound-ul alternativ specific formației, chiar dacă la nivel de riff-uri, piesa nu reușește să iasă din anonimat.

AUDIO: The Smashing Pumpkins - "Silvery Sometimes" (Ghosts)

Formația de rock alternativ The Smashing Pumpkins și-a început activitatea în 1988, în formula: Billy Corgan (voce, chitară), James Iha (chitară), D'arcy Wretzky (bas) și Jimmy Chamberlin (tobe). Grupul încorporează în sound elemente din gothic rock, heavy metal, dream pop, psychedelic rock, progressive rock, shoegazing și muzică electronică.

Albumul care a adus trupei recunoaștere în zona mainstream a fost ”Siamese Dream”. Lansat în 1993, albumul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, vânzându-se în peste 30 de milioane de exemplare. Pe acest disc au fost incluse single-uri precum: "Cherub Rock", "Today", "Disarm" și "Rocket".

În 2000, trupa s-a destrămat, reunindu-se în 2006. Un an mai târziu a fost lansat albumul ”Zeitgeist”, care a urcat până pe poziția a doua în topul Billboard 200. Discul a fost certificat cu aur în America.

De-a lungul anilor, componența trupei a suferit multiple modificări, în prezent, din formație făcând parte Billy Corgan, James Iha, Jeff Schroeder și Jimmy Chamberlin.

Comentează

Trending