Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă a lui Rod Stewart, "Look In Her Eyes" - AUDIO

Rod Stewart continuă promovarea noului album ”Blood Red Roses” cu o piesă pop, intitulată "Look In Her Eyes". Melodia are toate ingredientele necesare difuzării pe radio.

Publicat

pe

Rod Stewart
Rod Stewart │ FOTO: www.facebook.com

După single-ul cu mesaj părintesc ”Didn't I”, Rod Stewart revine cu o piesă dansantă, intitulată "Look In Her Eyes". Melodia este compusă și produsă de Rod Stewart împreună cu Kevin Savigar și se îndepărtează, ca sound, de melodiile precedente, aluncând spre zona mainstream a pop-ului.

Piesa este extrasă de pe cel de-al 30-lea album de studio al lui Rod Stewart, ”Blood Red Roses”, un disc produs de reputatul Kevin Savigar, ce a lucrat anterior cu artiști precum Bob Dylan, George Harrison, Marilyn Manson și Willie Nelson.

“Întotdeauna am impresia că fac albume pentru câțiva prieteni, iar acest material transmite acea intimitate. Sinceritatea și onestitatea sunt foarte importante în viață, iar asta este valabil și atunci când compui”, a declarat Rod Stewart în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului”, a declarat Rod Stewart.

LP-ul conține 3 cover-uri și 13 piese originale, ce-i poartă semnătura. ”Blood Red Roses” va fi lansat pe 28 septembrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

Tracklist ”Blood Red Roses” - Rod Stewart:

  1. Look In Her eyes
  2. Hole In My Heart
  3. Farewell
  4. Didn’t I
  5. Blood Red Roses
  6. Grace
  7. Give Me Love
  8. Rest Of My Life
  9. Rollin’ & Tumblin’
  10. Julia
  11. Honey Gold
  12. Vegas Shuffle
  13. Cold Old London

Deluxe bonus tracks:

  1. Who Designed The Snowflake
  2. It Was A Very Good Year
  3. I Don’t Want To Get Married

AUDIO: Rod Stewart - "Look In Her Eyes"

Toamna aceasta, Rod Stewart va concerta la București. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie 2018, de Zilele Bucureștiului. În deschiderea csa va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 23 septembrie 2018

Rod Stewart

Loc
Piața Constituției

Trending