Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
AlternosferaCâștigă o invitație dublă la concertul Alternosfera de pe 23 februarie 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer

Ascultă noua piesă a lui Rod Stewart, "Look In Her Eyes" - AUDIO

Rod Stewart continuă promovarea noului album ”Blood Red Roses” cu o piesă pop, intitulată "Look In Her Eyes". Melodia are toate ingredientele necesare difuzării pe radio.
Rod Stewart

Rod Stewart

Urmărește-ne pe

După single-ul cu mesaj părintesc ”Didn't I”, Rod Stewart revine cu o piesă dansantă, intitulată "Look In Her Eyes". Melodia este compusă și produsă de Rod Stewart împreună cu Kevin Savigar și se îndepărtează, ca sound, de melodiile precedente, aluncând spre zona mainstream a pop-ului.

Piesa este extrasă de pe cel de-al 30-lea album de studio al lui Rod Stewart, ”Blood Red Roses”, un disc produs de reputatul Kevin Savigar, ce a lucrat anterior cu artiști precum Bob Dylan, George Harrison, Marilyn Manson și Willie Nelson.

“Întotdeauna am impresia că fac albume pentru câțiva prieteni, iar acest material transmite acea intimitate. Sinceritatea și onestitatea sunt foarte importante în viață, iar asta este valabil și atunci când compui”, a declarat Rod Stewart în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului”, a declarat Rod Stewart.

LP-ul conține 3 cover-uri și 13 piese originale, ce-i poartă semnătura. ”Blood Red Roses” va fi lansat pe 28 septembrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

Tracklist ”Blood Red Roses” - Rod Stewart:

 1. Look In Her eyes
 2. Hole In My Heart
 3. Farewell
 4. Didn’t I
 5. Blood Red Roses
 6. Grace
 7. Give Me Love
 8. Rest Of My Life
 9. Rollin’ & Tumblin’
 10. Julia
 11. Honey Gold
 12. Vegas Shuffle
 13. Cold Old London

Deluxe bonus tracks:

 1. Who Designed The Snowflake
 2. It Was A Very Good Year
 3. I Don’t Want To Get Married

AUDIO: Rod Stewart - "Look In Her Eyes"

Toamna aceasta, Rod Stewart va concerta la București. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie 2018, de Zilele Bucureștiului. În deschiderea csa va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Rod Stewart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney vorbește despre plecarea lui John Lennon din Beatles

Paul McCartney a vorbit despre plecare lui John Lennon din trupa Beatles și relația acestuia cu Yoko Ono. Mai multe...

Închide