Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă "Dancing Queen" în versiunea lui Cher - AUDIO

La 72 de ani, Cher continuă să impresioneze publicul cu vocea sa puternică și pătrunzătoare. Diva pop lansează astăzi albumul de coveruri ABBA ”Dancing Queen”, piesa titulară putând fi ascultată online.
Cher

Cher

Cher lansează astăzi, 28 septembrie, albumul ”Dancing Queen”, un material ce conține exclusiv cover-uri după hituri ABBA. Albumul a fost înregistrat ca parte a implicării sale în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”, Cher jucând în această peliculă rolul mamei Donnei, personajul interpretat de Meryl Streep.

"A fost una dintre cele mai grozave aventuri ale vieții mele. Toată lumea s-a purtat atât de drăguț cu mine, m-au iubit", a povestit Cher într-un interviu pentru The Today Show.

În ce privește înregistrarea albumului ”Dancing Queen”, Cher mărturisește că ideea a fost a CEO-ului de la Universal. Acesta i-a propus și rolul din ”Mamma Mia! Here We Go Again”, spunându-i că e un proiect bun pentru cariera ei.

"După ce am filmat ”Mamma Mia! Here We Go Again”, mi-am reamintit ce piese grozave și atemporale au compus (cei de la ABBA) și am început să mă gândesc - <<De ce să nu fac un album cu muzica lor?>>. Piesele au fost mai dificil de interpretat decât mi-am imaginat, dar sunt atât de înâcntată de rezultat. Sunt nerăbdătoare ca lumea să audă discul. Pică la țanc."

Pe albumul ”Dancing Queen” se regăsesc piese precum ”The Winner Takes It All”, ”Fernando” și ”SOS”. Melodia titulară, ”Dancing Queen”, este versiunea mai modernă a hitului lansat de ABBA în 1977.

AUDIO: Cher - "Dancing Queen"

Dancing Queen” este cel de-al 26-lea album de studio înregistrat de Cher. Discul conține 10 piese și poate fi comandat de pe iTunes, Spotify, Google Play și Pandora.

Tracklist "Dancing Queen" - Cher:

  1. "Dancing Queen"
  2. "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)"
  3. "The Name of the Game"
  4. "SOS"
  5. "Waterloo"
  6. "Mamma Mia"
  7. "Chiquitita"
  8. "Fernando"
  9. "The Winner Takes It All"
  10. "One of Us"

Citește mai multe despre ABBACher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la concertul Metallica intră în vânzarea generală, se realimentează toate categoriile

După trei zile de "presale", biletele la concertul Metallica de anul viitor s-au pus în vânzare pentru publicul larg. S-au...

Închide