Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

"Aprinde scânteia", Smiley și Dorian cred în forța fiecărui vis - AUDIO

Smiley și Dorian ne îndeamnă să credem în noi și să luptăm pentru îndeplinirea visurilor noastre. Noul lor single se numește "Aprinde scânteia" și este compus de cei doi artiști împreună cu Șerban Cazan și Roland Kiss.
Artwork ”Aprinde Scânteia” (single Smiley feat. Dorian)

Artwork ”Aprinde Scânteia” (single Smiley feat. Dorian)

Deși are o agendă aglomerată, pregătind pentru această toamnă un turneu naționalSmiley lansează o colaborare inedită cu Dorian Micu, un artist originar din Constanța. Melodia se numește "Aprinde scânteia" și are un mesaj motivațional.

"Piesa asta celebrează viața și libertatea fiecărui om de a-și urma visurile. E un moment de inspirație pură pe care am vrut să îl împărtășim cu voi cât mai repede." - Smiley

Dorian Micu moștenește pasiunea pentru muzică de la părinți. Inițial a fost atras de chitară clasică, ulterior fiind cucerit de hip hop. În prezent, Dorian este artist la HaHaHa Production.

”Pentru cei care iubesc viața! "Aprinde scânteia" alongside Smiley.” - Dorian

AUDIO: Smiley și Dorian - "Aprinde scânteia"

Smiley rămâne în juriul emisiunii Vocea României și în sezonul 8, câștigând astfel titlul de ”cel mai longeviv antrenor”. Într-un interviu pe care artistul ni l-a acordat recent, acesta a detaliat ce calități trebuie să aibă un concurent pentru a ajunge în echipa sa.

”Mie îmi plac vocile mai soul. Îmi plac vocile care pot să cânte groovy, să fie ”soulish”, să îmi transmită lucruri. Dar în mare parte am căutat timbre speciale. Spre exemplu, la Ana Munteanu, anul trecut, m-am întors după două cuvinte. Aș minți dacă aș spune că mi-am dat seama din două cuvinte că e o voce extraordinară. Nu pot să-mi explic cum m-am întors așa. E o treabă pe care am simțit-o. Nu m-am gândit. A plecat mâna așa: poc. Și am apăsat. În principiu, mă ghidez mult după ceea ce simt și asta m-a ajutat foarte mult în viață. Și recomand și altora să fie foarte atenți la ceea ce simt. Dar atenți. Că știi ce face mintea cel mai bine? Te minte.”

Citește mai multe despre DorianSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney anunță un nou turneu, "Freshen Up"

Paul McCartney își va promova cel mai nou album "Egypt Station" printr-o serie de concerte în America de Nord, Asia...

Închide