Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Andra și Irina Rimes se luptă pentru un concurent de la Vocea României

Vineri se anunță o adevărată luptă între Andra și Irina Rimes. Cele două artiste se duelează pentru un concurent de la Vocea României.

Cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României le va aduce telespectatorilor un spectacol fascinant, în care concurenții vor cânta cu foarte multă bucurie, dăruire și pasiune, iar antrenorii vor lupta pentru cele mai bune voci, dar vor avea și câteva schimburi de replici savuroase între ei.

„E ceva mistic ce se întâmplă între noi în seara asta. Eu îmi doresc, dar nu știu de ce te doresc în echipa mea. Dar o să aflu, dacă vii.”, îi va spune Tudor unui concurent care a umplut sala de energie și bună dispoziție atunci când a atins primele note ale piesei pe care a interpretat-o.

”Un chinez din Pitești” va fi cel care le va provoca pe Andra și pe Irina să-i promită nu numai lucruri legate de muzică. Andra îi propune să-i împletească părul și îi spune ce îi va găti daca va alege echipa ei.

”Vreau să-ți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești...”, îi va spune Andra în încercarea de a-l convinge să i se alăture.

Irina și Tudor vor avea o discuție despre semnificația cuvântului ”epic”, dar și despre Brad Pitt.

Andra și Irina vor vorbi despre alegerea unui concurent pentru care se vor bate minute în șir.

„Cred că se simte mai bine pe vibe-ul meu. Dacă vrea să facă rock, trebuie să vină la mine.”, îi va spune Irina colegei ei. „Dar de ce ai impresia că eu n-aș putea să-i dau unui concurent ceva rock? De ce trebuie să vină la tine?”. Discuția dintre cele două va continua, iar Tudor va interveni în stilul propriu.

Puteți urmări un nou episod al competiției Vocea României, vineri, de la ora 20:30.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesTudor Chirila
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au pus în vânzare biletele la concertul Ed Sheeran - VEZI PREȚURILE

Ed Sheeran va susține pe 3 iulie 2019 primul concert în România. Biletele s-au pus în vânzare pe 27 septembrie,...

Închide