Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Andi Moisescu revine cu al treilea sezon Pe bune?! la ProTV

Noua ediție a emisiunii Pe bune?! debutează pe 12 septembrie 2018. Află ce invitați va avea Andi Moisescu în cel de-al treilea sezon.
Costi Diță / Andi Moisescu? Cosmin Natanticu

Costi Diță / Andi Moisescu / Cosmin Natanticu (foto: ProTV)

Andi Moisescu și cei doi căpitani de echipă, Costi Diță și Cosmin Natanticu, vor aduce în fiecare săptămână, lunea și miercurea, lecții deschise cu fenomene paranormale, sentimente contradictorii, accidente neuronale și replici totale, plus foarte multă distracție. Un sezon cu de toate... și cu ceva în plus!

Invitați precum Pavel Bartoș, Răzvan Fodor, Alexandru Papadopol, Alina Eremia, Tania Popa, Anna Lesko sau Cătălin Moroșanu vor face echipă cu Diță și Natanticu și vor fi surprinși de întrebări ale căror răspunsuri le vor da mari bătăi de cap.

"Anul acesta mi-am dezvoltat propria echipa de cercetători, ca să înțelegem mai bine pe ce lume trăim. Din ea fac parte, desigur, Costi Diță și Cosmin Natanticu. Împreună am realizat câteva studii ale căror rezultate le veți afla începând din 12 februarie, lunea și miercurea", a declarat Andi Moisescu pentru ProTV

Sezonul trei începe cu o ediție de colecție, în care Amalia Enache, prezentatoarea Știrilor PRO TV, și Daniel Nițoiu, prezentatorul show-ului Ninja Warrior România, vin cu foarte multă energie și hotărâți să câștige cât mai mulți bani pentru susținătorii lor. Mâine, de la 22:30, îi vom urmări în acțiune și ne vom bucura de o oră plină de umor și informații interesante.

Citește mai multe despre Alina EremiaAnna Lesko
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The 1975 pleacă în turneu

Trupa originară din Manchester va pleca în turneu în Marea Britanie și Irlanda. Show-urile vor avea loc la începutul anului...

Închide