Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Concurenții episodului al treilea din Vocea României 2018 - VIDEO

Cel de-al treilea episod al blind-urilor de la Vocea României 2018 a adus în fața publicului voci speciale, replici dure între jurați și folosirea, pentru prima dată, a butonului de block.
Concurenții aleși în cel de-al treilea episod Vocea României 2018

Concurenții aleși în cel de-al treilea episod Vocea României 2018

Echipele de la Vocea României 2018 arată acum astfel:

  • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan, Vitalie Maciunschi, Andrei Voicu
  • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi, Dora Gaitanovici, Alina Statie
  • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu, Origen Todoran, Alma Boiangiu
  • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina, Claudia Negruț, Diana Strat

Vitalie Maciunschi - "Notre Dame de Paris"

Vitalie are 32 de ani și este din Chișinău. Face parte din grupul Brio Sonores ce a câștigat în 2014 marele premiu al emisiunii "Românii au talent". Vitalie a cântat pe scenele mai multor orașe din lumea întreagă. După părerea sa, ca muzician este foarte important să fii sincer pentru public și să ai puterea să transmiți emoție. Concurentul a interpretat piesa "Notre Dame de Paris" și a întors toate scaunele.

”Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră”, a spus Andra.

Nici Smiley nu a rămas indiferent și a încercat să-l convingă că trebuie să ajungă în echipa lui:

”Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret”.

Vitalie a ales să meargă în echipa lui Smiley.

Claudia Negruț - "Upside Down"

Timișoreanca de 29 de ani este pasionată de muzică din copilărie. În acea vreme, cântă la biserică  - "cânți celui care a inventat muzica", după cum a spus Claudia. Mamă a doi copii, Claudia cântă într-o trupă alături de soțul ei. La audițiile pe nevăzute, concurenta a ales piesa Palomei Faith - "Upside Down", reușind să întoarcă scaunele Andrei, Irinei și al lui Smiley.

"Ai o voce faină de tot. Ești minunată, sper să mă alegi pe mine!", a avut de spus Andra

Andra a fost alegerea Claudiei, surprinzându-i pe ceilalți jurați care nu au apucat să-și țină discursurile de convingere.

"Îmi pare foarte rău că nu am apucat să spun nimic. Mă simt ca la liceu, când încercam să cuceresc o fată și până când să încep, mi-o lua deja altul. Doar că de data asta mi-a luat-o alta... Îmi doream o șansă...", a declarat Smiley.

Dora Gaitanovici - "One More Try"

Dora cântă la pian de la 4 ani și de curând a început să fie pasionată și de saxofon. Vara aceasta a fost admisă la două facultăți (Logică și Filosofie și Științe Politice), iar 2018 poate fi anul afirmării ei în muzică, judecând după parcursul actual.  Pe lângă interpretare, Dora compune. A participat la Eurovision cu o piesă proprie - "Fără tine".

Dora Gaitanovici a cântat "One More Try", întorcând toate cele patru scaune. Momentul ei a adus și o premieră, Smiley l-a blocat pe Tudor, folosind noul buton aplicat scaunelor de antrenor.

"Deschide ochii și privește viitorul", i-a adresat Smiley solistului Vama. "Pentru mine e un compliment că sunt blocat la o voce ca a ta. Vecine, bumerangul are multe colțuri", a venit replica lui Tudor Chirilă. Ironia sorții, Smiley nu a fost alesul...

Irina Rimes a intrat și ea în luptă: "Dora are o voce incredibilă și compune foarte frumos. Am 26 de ani și mă aflu pe scaunul ăsta. Sunt o câștigătoare și vreau să te fac o câștigătoare" - a fost discursul ei motivațional.

"Pentru o voce ca a ta pot să fiu rea cu colegii mei. Ești pe stilul meu", a declarat Andra. Însă, Dora Gaitanovici  a ales-o pe Irina Rimes.

Origen Todoran - "Another Love"

Tânărul de 32 de ani este muzician, originar din Cluj-Napoca. Cântă într-o trupă alături de fratele și sora sa. A studiat vioara la Conservatorul din Florența, dar cântă și la chitară, învățând singur acest instrument. A urcat pe scenă interpretând sensibila piesă a lui Tom Odell, "Another Love". Tudor și Smiley au apăsat butonul.

Origen a făcut o alegere de moment, iar aceea a fost Tudor Chirilă.

Andrei Voicu - "Sexy And I Know It"

Deși nu are studii muzicale, tânărul de 23 de ani a nutrit o pasiune pentru muzică încă din copilărie. Aceasta l-a făcut să socializeze și își dorește ca pe viitor să poată să se întrețină din muzică. Andrei a reinterpretat în stilul său piesa "Sexy And I Know It" și a întors toate scaunele.

"M-am simțit ca la tine la concert. Mi-ar plăcea foarte tare să lucrez cu un tip ca tine. Mi se pare că ești îndrăzneț, îți dorești să inovezi în muzică, să nu faci lucrurile ca ceilalți și cred că te potrivești foarte bine cu echipa mea", i-a spus Smiley concurentului.

Tudor a vrut să îl blocheze pe Smiley, dar a mai vrut să obțină concurenții fair play. Unul dintre motivele pentru care Andrei s-ar potrivi în echipa lui Tudor este pentru că are un simț pentru poveste, după observațiile juratului.

"Machiavelli spunea că dacă vrei să pictezi natura, trebuie să te așezi în câmpie. Dacă vrei să simți natura, trebuie să urci pe munte, să ajungi acolo sus, să vezi tot ce este în jur. Să simți aerul, vântul, tot absolut și să vezi și ce este mai departe de acel munte. Eu așteptam un munte ca tine pentru că eu iubesc vocile rock", a spus Irina Rimes

Andrei a mers în echipa lui Smiley.

Diana Strat - "Nobody's perfect"

Originară din Bacău, tânăra de 22 de ani a venit în București pentru a studia Pedagogia Muzicală. Este membră într-o trupă și își dorește ca experiența de la Vocea României să fie o rampă de lansare. Diana a cântat piesa lui Jessie J, "Nobody's Perfect" și a convins-o pe Andra.

"Doamne, ești făcută pentru mine!", a spus jurata. În scurt timp, a luat naștere o polemică între Andra și Tudor Chirilă, cel din urmă explicând de ce nu s-a întors: "dacă piesa era cu un semiton mai jos, se întorceau toate scaunele". Andra a considerat că un antrenor bun își dă seama de potențialul unui concurent indiferent de astfel de greșeli. "Eu nu mă scuz, mă argumentez", i-a întors Chirilă replica.

Alina Statie - "Breakeven"

Alina are 23 de ani și este pasionată de artă. Iubește muzica și a reușit să se întrețină făcând ceea ce-i place. Cântă în mai multe trupe și a venit la Vocea României ca să își demonstreze sieși ce poate. A interpretat "Breakeven" a celor de la The Script. A cucerit-o pe Irina Rimes care s-a bucurat nespus că s-a întors.

Alma Boiangiu - "Wonderwall"

Talentata Alma are 26 de ani, este actriță, cântă la pian, chitară și vocal. Consideră că atunci când este pe scenă, totul este despre public. Concurenta a cântat piesa Oasis, "Wonderwall" și a întors trei scaune: Irina, Tudor și Smiley.

"Se simte un vibe când vine cineva pe scenă și ridică sala-n picioare la propriu. Am simțit un fel de Amy Winehouse, Alanis Morissette, puțin Texas, puțin Sheryl Crow, puțin Beth Hart, ai foarte multe în zona asta", a spus Tudor

"N-aș putea să spun că am talente de actor sau de regizor, dar pot să spun că am talent de antrenor și mi-ar plăcea foarte tare să-ți fiu antrenor în această ediție a Vocii României", a comentat Smiley.

Alma a decis că în echipa lui Tudor se potrivește cel mai bine.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

  • Marina Carpen - tânăra de 19 ani, originară din Atena ce a interpretat piesa "Nu mă uita"
  • Rareș Mariș - concurentul de 17 ani, pasionat de muzică, Drept și politică ce a ales să cânte "Let It Go" (James Bay)
  • Bob Virgil Marius - crezând că un vis poate oricând să se împlinească, concurentul a cântat piesa tinereții sale, "Carrie", dar niciun antrenor nu a apăsat butonul.
  • Leila Salman - tânăra corporatistă, pasionată de muzică și care a venit la audiții cu "Read All About It"
  • Ioana Furău - concurenta de 33 de ani pentru care muzica a fost un refugiu a cântat "Raggamuffin" (Selah Sue)
  • Mădălina Ignat - este sora Ioanei Ignat, provine dintr-o familie cu aplecare spre muzică și a cântat piesa Rihannei "Unfaithful"

Audiența celui de-al treilea episod din Vocea României 2018

Cea de-a treia ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, anunță postul de televiziune. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9,5 puncte de rating și 28.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4,4 puncte de rating și 13,4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1,5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre AndraClaudia NegruțDora GaitanoviciIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mötley Crüe se reuneşte şi lucrează la cel puţin 4 piese noi

Una dintre trupele reprezentative ale anilor '80 şi perioadei glam, Motley Crue s-a reunit în studio în ultima săptămână. Toţi...

Închide