Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO

7 concurenți aleși în episodul 2 din Vocea României 2018: Voci speciale și înțepături între jurați - VIDEO

A sosit şi episodul 2 din Vocea României 2018, de această dată cu o gamă bogată de voci care au întors scaunele juraţilor. În prima seară 3 concurenţi le-au trezit interesul celor 4 artişti, dar acum 7 voci au făcut senzaţie în a doua seară de audiţii pe nevăzute.
Concurenti alesi seara 2 Vocea Romaniei 2018

Concurenti alesi seara 2 Vocea Romaniei 2018 (foto: ProTV)

Showul muzical "Vocea României" a ajuns la sezonul al optulea şi judecând după menţiunile juraţilor, se caută voci de country, voci versatile, voci de Cher şi cu greutate. Seara a doua a fost una prolifică pentru toţi cei 4 juraţi, fiecare alegând cel puţin un concurent, unii chiar doi.

Maria Pop - "Mama Do" (Pixie Lott)

Seara a început cu Maria Pop, care a interpretat plină de energie piesa "Mama Do" de la Pixie Lott. A impresionat 2 juraţi, prin energia sa, iar Tudor Chirilă s-a întors primul, urmat de Irina Rimes. Tudor a remarcat la Maria că ea cântă de bucurie, o bucurie pe care uneori şi profesioniştii o pierd. Juraţii au fost şocaţi să afle că tânăra de 22 de ani e pentru prima oară pe scenă, iar pe chimista de profesie au copleşit-o lacrimile.

Irina a simţit "ceva special", iar în tachinarea dintre cei doi juraţi au apărut şi colegele de facultate ale Mariei cu sfaturi. Până la urmă, Tudor Chirilă a fost cel ales, după câteva şicane şi flirt cu Irina Rimes. Muzicianul o aude pe Maria cântând Edith Piaf pe viitor.

Sara Chiavegato - "Crazy In Love” (Beyonce)

Deşi are doar 19 ani şi este o tânără cu origini italiene, Sara Chiavegato a reuşit să o aducă pe Beyonce pe scena de la "Vocea României", cântând perfect "Crazy In Love". Cu o voce de Bronx şi cu tonalităţi incredibile, fata a declarat că a venit la emisiune pentru bunica sa, care e mare fană ProTV. Toţi cei 4 juraţi şi-au întors scaunele, dar Andra părea să aibă o afinitate deosebită, fredonând pe parcursul reprezentaţiei şi fiind mare fană Beyonce.

Tudor Chirilă a subliniat că a fost traumatizat că nu s-a întors anul trecut la o voce ambiguă de fată sau băiat şi a auzit şi în acest caz ceva inflexiuni băieţeşti, care i-au stârnit curiozitatea. Au fost iarăşi mici şicane între juraţi, dar s-au terminat comic, cu pupat de picioare ale Irinei şi Andrei din partea lui Tudor. În ciuda acestor giumbuşlucuri, Sara a ales-o pe Andra, care ar vedea-o cântând piese de Jennifer Hudson.

Antinia Simion - "Exs and Ohs" (Elle King)

În vârstă de doar 20 de ani, Antinia Simion vrea să pună un zâmbet pe feţele tuturor. De aceea a studiat stomatologia şi pentru "Vocea României" a ales o piesă grea, de la Elle King. Andra şi Irina Rimes i-au apreciat timbrul, iar Irina a simţit-o pe Antinia spre country mai mult, spre o interpretare de Miranda Lambert. Tudor a făcut un veritabil show, redefinind comic cvartetul de juraţi în "un releu, un alchimist şi 2 papagali".

Culmea e că deşi nu şi-au întors scaunele Smiley şi Tudor au făcut mai multe şicane decât fetele. Irina Rimes a fost până la urmă cea aleasă de Antinia, vizibil emoţionată de toată atenţia care i s-a acordat.

Claudia Popina - "Don't Be So Hard on Yourself" (Jules Glynne)

O voce foarte puternică şi o personalitate deosebită, Claudia Popina a adus o energie care ar umple săli de concerte. Juriul a părut timid, până ce Tudor şi-a întors scaunul. Tânăra de 28 de ani din Bucureşti a făcut tot publicul să cânte şi să aplaude odată cu ea, iar Andra a simţit la rândul său nevoia să îşi întoarcă scaunul.

Claudia nu e străină de muzică, ea cântând într-o trupă de coveruri. Tudor a spus că nu e nimic în neregulă cu asta şi a reamintit că şi Rolling Stones au pornit la drum la fel. Vocea concurentei a fost comparată cu a lui Cher, putându-se plimba foarte uşor între pop şi rock. În ciuda insistenţelor lui Tudor şi a viziunii sale, Andra a fost mai bătăioasă şi a fost aleasă, promiţând o direcţie spre Shakira, nu doar Cher.

Lina Sanden - "Wake Me Up (Avicii)

Lina Sanden a venit direct din Suedia pentru a interpreta piesa "Wake Me Up" a celebrului DJ Avicii, trecut în nefiinţă în această primăvară. Tremollo-ul său special i-a fermercat pe juraţi şi în ciuda ezitărilor Tudor s-a întors cu scaunul. O făcuse şi Smiley înaintea sa totuşi. Lina este un ghid turistic în vârstă de 33 de ani, care iubeşte România foarte mult, aşa mult încât are un pandativ cu forma hărţii ţării noastre.

Nu ştie o română perfectă, aşa că a conversat cu juriul mai degrabă în engleză şi pentru câteva secunde şi-a încurcat şi numele. Tremollo-ul său a fost iniţial pus la îndoială, dar ulterior apreciat. Smiley a reamintit tuturor că este la "Vocea" de 8 sezoane, iar Tudor a jucat cartea independenţei, a spiritului liber. Smiley a fost ales pentru că Lina e mare fană a artistului. Acesta o vede în zona country.

Romaniţa Fricosu - "Nu sunt perfectă" (Elena Cârstea)

Romaniţa Fricosu a făcut scaunele să se întoarcă foarte rapid prin vocea sa guturală şi antrenată, care a cântat perfect piesă "Nu Sunt Perfectă" a Elenei Cârstea. Cea mai curajoasă concurentă din a doua seară, Romaniţa a stat în Franţa o bună perioadă de timp, s-a confruntat cu rasismul străinilor şi a trecut peste asta. Cântă într-un restaurant cu specific românesc din Paris şi are visuri mari.

Tudor şi Smiley s-au întors primii, iar timbrul apropiat de Edith Piaf a revenit în discuţie. Concurenta a surprins reuşind să le închidă gura şi lui Tudor şi lui Smiley, cu replici bine plasate. L-a stârnit pe Tudor aşa mult încât a scos arsenalul de trucuri de actorie, muzicianul desenând o întreagă reprezentaţie despre juriu şi rolul fiecăruia, cu predicat, atribut şi subiect. Eforturile i-au fost răsplătite, căci Tudor a fost ales.

Lăcrămioara Bradoschi - "Don't You Remember" (Adele)

Ultimul moment al serii a fost fix pe sufletul Irinei Rimes, care a stat în picioare pe scaun şi a avut lacrimi în ochi. Artista iubeşte sincer piesa "Don't You Remember" de la Adele şi a afirmat că i-a fost aproape în multe momente personale sau dificile. O baladă sensibilă, cântată de o fată într-o rochie verde, cu ochii închişi şi multă melancolie în glas. La refren toate inimile erau deja cucerite.

Irina s-a şi întors de altfel cu scaunul spre Lăcrămioara Bradoschi, ba mai mult de atât s-a dus şi s-a aşezat pe scenă lângă concurenta plină de emoţie. Ce a urmat a fost un alt moment magic marca "Vocea României". După un duet dintre Irina şi Lăcrămioara pe această piesă, li s-au alăturat şi Andra, Tudor şi Smiley pentru un show special.

Ceilalţi concurenţi care nu au întors scaunele sunt următorii:

  • Horaţiu Boşca: trompetist care a cântat cu Deep Purple şi l-a evocat pe Sinatra
  • Gabriel Ciobota: cunoscut drept membru al trupei Maxim şi frângător de inimi de adolescente, el şi-a încercat norocul cu piesa "Let Her Go" de la Passenger
  • Matei Blaga: tânăr rocker şi rebel, cu blugi şi chitară a încercat să combine Chris Cornell şi Adam Levine pe "This Love", dar nu a întors scaunele

Echipele de la Vocea României 2018 arată astfel:

  • Smiley: Lina Sanden, Claudiu Fălămaș, Bogdan Ioan
  • Irina Rimes: Alex Dragu, Antinia Simion, Lăcrămioara Bradoschi
  • Tudor Chirilă: Maria Pop, Romaniţa Fricosu
  • Andra: Sara Chiavegato, Claudia Popina

Audiența celui de-al doilea episod Vocea României

Cea de-a doua ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, potrivit postului de televiziune. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.1 puncte de rating și 27.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.6 puncte de rating și 12.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:59, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Citește mai multe despre AndraIrina RimesSmileyTudor Chirila
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fără mustață și în travesti, Romică Țociu a câștigat prima emisiune "Te cunosc de undeva!" - Sezonul 13 - VIDEO

Romică Țociu și-a dat jos mustața și a cântat în travesti în debutul sezonului 13 la "Te cunosc de undeva!",...

Închide