Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Vița de Vie lansează la Arenele Romane cea de-a doua parte a albumului "Șase/Șase"

Vița de Vie lansează pe 27 octombrie cea de-a doua parte a materialului discografic „Șase/Șase”. Evenimentul de lansare va avea loc la Arenele Romane.
Adrian Despot

Adrian Despot - Concert Vita de Vie la Electric Castle pe 21 iulie 2018 (foto: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro)

Şase” (-) urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului „Șase/Șase”, însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale aparte. Această direcție sonoră este trasată de lansările anterioare – ”Haihui”, "Dur de-a dura" și ”ialapet”.

În cadrul evenimentului de lansare, Vița de Vie va interpreta integral cele douăsprezece piese regăsite pe albumul ”Şase/Şase”, dar și alte câteva materiale consacrate. De asemenea, trupa pregătește o altă mare surpriză înaintea spectacolului de la Arenele Romane, lansarea celui de-al patrulea single extras de pe ŞASE (-), deopotrivă cu cea a videoclipului său. Suspansul ce precedă concertul va fi susținut prin misterul care învăluie celelalte două piese, ce vor avea rolul de a întregi povestea albumului „Șase/Șase”.

După lansarea single-ului ”Haihui”, din luna mai a anului precedent, Vița de Vie și-a adăugat în portofoliu o nouă reușită. Piesa ”Dur de-a dura” a câștigat Premiul Radio Romania pentru „Cea mai bună piesă alternative rock”, în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

ialapet” este cel mai recent și poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate Vița de Vie, luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă.

Prețuri bilete la concertul Vița de Vie de pe 27 octombrie:

  • Presale - 50 lei
  • În ziua concertului și la intrare - 70 lei

Vița de Vie și-a început activitatea în 1996. Trupa îi are în componență pe Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).

Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013), "Șase (+)" (2016).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Vita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Când începe Vocea României 2018 și cu ce noutăți vine sezonul 8

Vocea României revine pe micile ecrane din toamnă. Cu doi antrenori noi, un decor high-tech și o schimbare de regulament...

Închide