Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

VIDEO Untold 2018: Dimitri Vegas & Like Mike au dansat pe "Constantine, Constantine"

Îndrăgitul duo Dimitri Vegas & Like Mike le-a făcut românilor prezenți la Untold 2018 un cadou muzical inedit. Cei doi au mixat pe scena principală a festivalului o piesă a DJ-ului român Clanker Jones, ce include un fragment din melodia ”Constantine, Constantine”. Momentul a fost savurat atât în public, cât și pe scenă, Dimitri Vegas & Like Mike dansând în timp ce mixau.
Dimitri Vegas & Like Mike / Untold 2018

Dimitri Vegas & Like Mike / Untold 2018

Nelipsiți de la nicio ediție UNTOLDDimitri Vegas & Like Mike au o conexiune specială cu publicul din România. Cei doi DJ au susținut pe scena principală un show incendiar, ce a inclus și un moment surpriză. Dimitri și Mike au adăugat în setlistul lor o piesă compusă de Clanker Jones, un DJ român, originar din Bacău.

"Aceasta este cea mai bună ediție de Untold pentru mine, Dimitri Vegas & Like Mike au cântat pe scena principală noua mea piesă, pe care am făcut-o special pentru voi și pentru ca ei [Dimitri Vegas & Like Mike] să o cânte. Asta arată că sunt cei mai buni artiști din lume pentru mine, România vă iubește, băieți", a transmis Clanker Jones imediat după show-ul susținut de Dimitri Vegas & Like Mike.

Efervescența și energia pubclicului a ajuns și la Dimitri Vegas & Like Mike, care le-au mulțumit celor prezenți printr-un mesaj pe Facebook.

”Sâmbătă seara a fost atât de nebună! Multumim, România!”

VIDEO: Dimitri Vegas & Like Mike mixează "Constantine, Constantine" la Untold 2018

VIDEO: Dimitri Vegas & Like Mike dansând pe "Constantine, Constantine"

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike este apreciat pentru felul în care combină în showurile lor elementele de live, DJ și MC cu care energizează publicul la marile festivaluri ale lumii. Printre cele mai importante premii pe care aceștia le-au revendicat se numără Best Breakthrough Act în 2013 la International Dance Music Awards (IMDAs) și Best European DJ’s în 2014 și 2015, precum și titlul de No. 1 DJ in the world, conform DJ MAG Top 100.

Citește mai multe despre Dimitri Vegas & Like Mike
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sir Patrick Stewart îşi reia rolul Jean-Luc Picard în serialul Star Trek

Veşti bune pentru fanii Star Trek: legendarul actor Sir Patrick Stewart îşi va relua rolul în serialul Star Trek. Va...

Închide