Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Un rapper intră în istorie cu peste 50 de miliarde de stream-uri

După ce a ocupat timp de 23 de săptămâni prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100, Drake scrie din nou istorie în industria muzicală, devenind primul artist din lume care a reușit să depășească 50 de miliarde de stream-uri pe plan global.

Publicat

pe

Drake
Drake │ FOTO: Caitlin Cronenberg

Cel mai nou album al său, "Scorpion", l-a propulsat pe Drake direct pe cele mai înalte culmi ale succesului – ocupând primele poziții în topurile platformelor digitale și dominând de departe Billboard Top 200 (pentru a 5-a săptămâna).

De asemenea, hitul "In My Feelings" împlinește 4 săptămâni de când stă în fruntea clasamentului Billboard Hot 100, ajutând la completarea recordului făcut de Drake în 2018.

Cel de-al cincilea album de studio lansat de Drake, "Scorpion", este un material complex, ce vine la pachet cu promisiunea unei călătorii de neuitat prin configurația emoțională a cunoscutului artist canadian. Titlul albumului ("Scorpion") este sugestiv, făcând referință la data de naștere a lui Drake, 24 octombrie, și la semnul său zodiacal.

Așadar, noul material semnat de Drake nu reprezintă doar definiția succesului, ci este o veritabilă confesiune, varianta ideală prin care artistul se descoperă în față fanilor săi, lăsându-i să pătrundă în intimitatea gândurilor sale.

"Scorpion" conține 25 de piese și a fost lansat sub forma unui dublu album. Este al cincilea disc din cariera rapperurlui canadian. Printre colaborările de pe album îi putem menționa pe Jay-Z, Ty Dolla $ign sau Future. Totodată, unul dintre track-uri va avea și un fragment dintr-o piesă a lui Michael Jackson, care nu a fost disponibilă publicului până acum.

Comentează

Trending