Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un mic incendiu a avut loc pe scena UNTOLD 2018 în prima zi - VIDEO

Festivalul UNTOLD 2018 a debutat joi seară, pe 2 august, dar nu fără peripeţii. O parte a scenei a luat foc şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de pompieri. De vină a fost se pare un echipament de pe scenă.

Publicat

pe

Incendiu pe scena UNTOLD 2018 (captura video)
Incendiu pe scena UNTOLD 2018 (captura video) │ FOTO: Ganescu Madalina www.youtube.com

Incendiul a avut loc în timpul unui concert, iar cei din jur au încercat să îl stingă folosind o pătură. A fost totuşi nevoie de intervenţia unui echipaj ISU pentru a stinge flăcările. Totul a avut loc în jurul orei 23:00 pe scena principală a festivalului UNTOLD. Nu a fost nimic grav, doar un mic incendiu, pornit de materiale decorative care se aflau aproape de un echipament care producea efecte speciale, conform Digi 24.

Unul dintre organizatori a încercat să înăbuşe flăcările, dar abia cu stingătorul s-a reuşit oprirea focului. Distracţia a continuat apoi fără probleme de acest gen. În prima zi de UNTOLD balul a fost deschis cu foc de artificii şi jocuri de lasere. Pe scenă au urcat The Chainsmokers, Parov Stelar, Afrojack şi Diplo, aflat pentru prima oară în România. Peste 84.000 de persoane au participat la festival în ziua inaugurală.

O spectatoare aflată în primele rânduri a filmat incidentul și l-a publicat pe Youtube:

Pe lângă spectacolele de lumini şi artificii, filmuleţe despre tema UNTOLD din acest an, Wolf Spirit, au fost proiectate pe cele două ecrane ale scenei principale. Scena principală se află pe stadionul Cluj Arena şi este de două ori mai mare decât cea de la ediţia 2017. Are 31 de metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. 3000 de metri de decor o împodobesc, cu elemente vizuale 3D.

Anul acesta, UNTOLD transmite o parte dintre concerte și pe Internet. Puteți urmări aici transmisiunea din prima zi de festival:

Dincolo de bucuria muzicii live, s-au făcut auzite și critici legate de accesul greoi și aglomerația de pe Cluj Arena. Potrivit agenției Mediafax, forțele de ordine au anunțat că unui număr de 270 de persoane le-au fost acordate îngrijri medicale la punctele de prim ajutor din cadrul festivalului. Siguranța festivalierilor este asigurată de peste 500 de jandarmi, peste 450 de poliţişti, 450 de pompieri şi 250 de cadre medicale.

RECOMANDARE: Sfaturi utile dacă mergi la UNTOLD 2018

Cea de-a doua zi de festival are în line-up nume ca: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set). Poți consulta programul pe zile în agenda InfoMusic.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 2 august 2018

UNTOLD Festival 2018

Loc
Cluj Arena

Trending