Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tot ce ştim despre viitorul album pregătit de Rihanna, posibil un LP dublu

Rihanna nu a mai lansat o piesă de ceva vreme şi dacă ne uităm la frecvenţa de lansare a single-urilor din lumea pop, am putea presupune că ni se pregăteşte ceva special. Cum artista se pregăteşte să apară pe coperta revistei Vogue luna viitoare, ediţia britanică, un val de scăpări şi informaţii despre viitorul său LP apare online.

Publicat

pe

Rihanna

Rihanna a confirmat deja că a intrat în studio cu câteva luni în urmă, iar piesele ar fi fost deja înregistrate. Fanii care o urmăresc îndeaproape pe artistă în social media au descoperit indicii ce duc spre titlul "R9" pentru acest release. La urma urmei este albumul cu numărul 9 al lui RiRi, deci era de aşteptat. Speculaţiile despre "R9" abundă încă de la debutul discului din 2016, "ANTI".

În aprilie apăreau zvonuri că Rihanna ar pregăti un album dublu, unul cu piese ceva mai comerciale şi altul cu melodii experimentale şi pline de emoţie. Nu ar fi ceva chiar inedit, de vreme ce Drake a lansat LP-ul dublu "Scorpion" chiar în acest an. Surse citate de publicaţia Metro afirmă că Rihanna nu a fost mulţumită de vânzările şi promovarea ultimului său album, chiar dacă a apreciat felul în care a sunat acesta.

Ca atare pentru a evita să aibă două proiecte consecutive care nu sunt primite bine de public şi critici ar dori să realizeze ceva cu adevărat special. De aici şi nevoia de un LP cu piese radio-friendly şi unul mai personal şi experimental. Şi sursele Rolling Stone confirmă aceeaşi abordare cu disc dublu, deci există un sâmbure de adevăr pe aici. Mai mult decât atât, revista scrie că albumele vor fi dancehall şi respectiv pop.

Dancehall înseamnă clar o colaborare cu Sean Paul, Pitbull sau Luis Fonsi, nume care înseamnă automat hituri în ziua de azi. Printre producătorii asociaţi discului dancehall se numără R. City, care a lucrat cu Beyonce, Stephen "Di Genius" McGregor, care a lucrat cu Sean Paul sau Linton "TJ Records". Chiar şi Skrillex ar fi fost asociat acestor sesiuni de înregistrare.

Cât despre perioada de lansare, Rihanna apărea la emisiunea The Graham Norton Show promovând filmul "Oceans 8". Cu acea ocazie a confirmat că înregistrează melodii noi şi că se afla în studio chiar în acele zile. Norton a intrebat-o pe artistă dacă va fi gata până la Crăciun, iar tânăra a răspuns doar "Vom trăi şi vom vedea". În timpul sesiunii foto pentru Vogue, Rihanna ar fi vorbit despre o abordare reggae pentru noile melodii şi o puternică influenţă a lui Bob Marley asupra materialelor sale.

Conform Rolling Stone Rihanna ar fi strâns o echipă all star de producători şi experţi în muzică jamaicană, ascultând multiple demo-uri pentru viitorul LP. Diplo a confirmat pentru MTV în acest an ca artista i-ar fi respins câteva piese, deci e clar că ni se pregăteşte ceva.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Rihanna este oficial cea mai bogată femeie din muzică, deși nu a mai lansat un album de 5 ani

Rihanna este o femeie de afaceri cu un succes răsunător. Chiar dacă cel mai recent album, "Anti", apărea în 2016, în ultimii 5 ani averea artistei a crescut enorm. E depășită în topul Forbes doar de o cunoscută realizatoare TV.

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna │ FOTO: Captură YouTube

Rihanna și-a luat o pauză prelungită de la muzică, dar, cu toate acestea, prosperă. Averea artistei crește de la un an la altul, chiar dacă, la prima vedere, cariera ei ar părea că a intrat într-un ușor declin.

În 2016 apărea albumul "Anti", discul venind la 4 ani de la albumul anterior, cea mai lungă pauză luată de artistă până la momentul respectiv, înainte obișnuind să lanseze câte un LP în aproape fiecare an. Riri nu a stat însă, degeaba, din 2016 încoace. A pus bazele brandului de cosmetice Fenty Beauty și ulterior a lansat linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, afaceri ce s-au dovedit a fi atât de profitabile încât averea Rihannei a ajuns la 1,7 miliarde de dolari. Creșterea este considerabilă, dacă luăm în seamă faptul că în urmă cu doi ani averea ei era estimată la 600 de milioane de dolari.

Cum a ajuns Rihanna atât de bogată

Riri deține 50% din acțiunile companiei Fenty Beauty, partenerul ei fiind gigantul francez de bunuri de lux LVMH, condus de miliardarul Bernard Arnault. Lansat în septembrie 2017, Fenty Beauty producea 100 de milioane de dolari în doar primele săptămâni de existență pe piață, acest succes datorându-se popularității Rihannei și celor 71 de milioane de urmăritori de pe Instagram, de la momentul respectiv. În prezent, Riri se bucură de o popularitate și mai mare, având 103 milioane de urmăritori pe Instagram și 102 milioane de urmăritori pe Twitter. Nu e de mirare, astfel, că valoarea brandului Fenty este evaluată în prezent la 2,8 miliarde de dolari și că 1,4 miliarde de dolari din averea Rihannei provin din succesul acestei companii.

Cât despre cealaltă parte a averii sale, respectiv 300 de milioane de dolari, aici intră veniturile obținute din muzică și actorie. Chiar dacă în ultimii 5 ani nu a mai lansat niciun album, hiturile ei produc în continuare venituri, iar rolurile ei din filme precum "Valerian and the City of a Thousand Planets" (2017) și "Ocean's 8" (2018) au adus, cu siguranță, niște încasări pe măsura popularității artistei.

În topul Forbes, care a oferit toate aceste informații despre averea Rihannei, artista din Barbados este surclasată doar de Oprah Winfrey. Riri devine astfel, oficial, cea mai de succes femeie din muzică, deși o mare parte din averea ei este o consecință a spiritului ei antreprenorial.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending