Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Tot ce ştim despre viitorul album pregătit de Rihanna, posibil un LP dublu

Rihanna nu a mai lansat o piesă de ceva vreme şi dacă ne uităm la frecvenţa de lansare a single-urilor din lumea pop, am putea presupune că ni se pregăteşte ceva special. Cum artista se pregăteşte să apară pe coperta revistei Vogue luna viitoare, ediţia britanică, un val de scăpări şi informaţii despre viitorul său LP apare online.

Publicat

pe

Rihanna

Rihanna a confirmat deja că a intrat în studio cu câteva luni în urmă, iar piesele ar fi fost deja înregistrate. Fanii care o urmăresc îndeaproape pe artistă în social media au descoperit indicii ce duc spre titlul "R9" pentru acest release. La urma urmei este albumul cu numărul 9 al lui RiRi, deci era de aşteptat. Speculaţiile despre "R9" abundă încă de la debutul discului din 2016, "ANTI".

În aprilie apăreau zvonuri că Rihanna ar pregăti un album dublu, unul cu piese ceva mai comerciale şi altul cu melodii experimentale şi pline de emoţie. Nu ar fi ceva chiar inedit, de vreme ce Drake a lansat LP-ul dublu "Scorpion" chiar în acest an. Surse citate de publicaţia Metro afirmă că Rihanna nu a fost mulţumită de vânzările şi promovarea ultimului său album, chiar dacă a apreciat felul în care a sunat acesta.

Ca atare pentru a evita să aibă două proiecte consecutive care nu sunt primite bine de public şi critici ar dori să realizeze ceva cu adevărat special. De aici şi nevoia de un LP cu piese radio-friendly şi unul mai personal şi experimental. Şi sursele Rolling Stone confirmă aceeaşi abordare cu disc dublu, deci există un sâmbure de adevăr pe aici. Mai mult decât atât, revista scrie că albumele vor fi dancehall şi respectiv pop.

Dancehall înseamnă clar o colaborare cu Sean Paul, Pitbull sau Luis Fonsi, nume care înseamnă automat hituri în ziua de azi. Printre producătorii asociaţi discului dancehall se numără R. City, care a lucrat cu Beyonce, Stephen "Di Genius" McGregor, care a lucrat cu Sean Paul sau Linton "TJ Records". Chiar şi Skrillex ar fi fost asociat acestor sesiuni de înregistrare.

Cât despre perioada de lansare, Rihanna apărea la emisiunea The Graham Norton Show promovând filmul "Oceans 8". Cu acea ocazie a confirmat că înregistrează melodii noi şi că se afla în studio chiar în acele zile. Norton a intrebat-o pe artistă dacă va fi gata până la Crăciun, iar tânăra a răspuns doar "Vom trăi şi vom vedea". În timpul sesiunii foto pentru Vogue, Rihanna ar fi vorbit despre o abordare reggae pentru noile melodii şi o puternică influenţă a lui Bob Marley asupra materialelor sale.

Conform Rolling Stone Rihanna ar fi strâns o echipă all star de producători şi experţi în muzică jamaicană, ascultând multiple demo-uri pentru viitorul LP. Diplo a confirmat pentru MTV în acest an ca artista i-ar fi respins câteva piese, deci e clar că ni se pregăteşte ceva.

Comentează

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending