Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

The Beatles și-au dorit să producă "Stăpânul Inelelor"

Se pare că aceștia au vrut să transforme cartea într-un film, însă autorul J. R. R. Tolkien nu a fost de acord. Mai multe detalii puteți afla în articol.

The Beatles

Regizorul Louis Theroux se pare că abia a aflat această poveste, iar fanii de pe Twitter i-au dat mai multe detalii. În 1960, membrii trupei Beatles și-au dorit să producă filmul "Stăpânul Inelelor".

John Lennon și-ar fi dorit să fie Gollum, Paul McCartney intenționa să îl joace pe Frodo, iar Ringo Starr și George Harrison sperau să fie în pielea unor personaje precum Samwise și Gandalf.

De asemenea, aceștia intenționau să îl abordeze Stanley Kubrick pentru a regiza filmul. Totuși, se pare că autorul cărților "Stăpânul Inelelelor", J. R. R. Tolkien nu a fost de acord.

Peter Jackson, regizorul filmelor, a explicat în 2002:

"Era ceva ce își dorea John, dar J.R.R. Tolkien avea drepturile asupra filmelor și nu i-a plăcut ideea. Așa că a refuzat. Probabil ar fi fost câteva piese bune pe coloana sonoră."

Jumătate din trupa Beatles s-a reunit recent, prin colaborarea lui Ringo Starr şi Paul McCartney pe noua piesă "We're on the Road Again".

De asemenea, iubitorii muzicii Beatles pot vedea spectacolul uneia dintre cele mai apreciate trupe tribut Bestbeat, la Teatrul Național, în septembrie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre The Beatles
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna s-a mutat în Portugalia și a scris piese noi

Regina pop a confirmat că un nou material discografic va fi lansat în curând. Află mai multe detalii despre mutarea...

Închide