Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ştefan Bănică pregăteşte un nou serial de televiziune, un sitcom

Ştefan Bănică lucrează la un nou serial de televiziune, după cum a confirmat artistul în cadrul unui interviu la Europa FM Live pe Plajă 2018. Muzicianul va apărea într-un sitcom care va fi difuzat la postul Antena 1.

Publicat

pe

Ștefan Bănică la Sala Palatului pe 16 decembrie 2017

Ştefan Bănică filmează o comedie la începutul acestei luni, un serial cu format nou pentru piaţa locală. Odată încheiate la serial filmările artistul a anunţat că va pleca într-un turneu în Canada, special pentru românii de acolo. Vor avea loc concerte în 4 oraşe mari, în săli de teatru cu acustică bună. Urmează galele finale cu X Factor şi concertele de Crăciun pe final de an la Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Revenind la producţia Antena 1, Ştefan Bănică nu este la prima incursiune pe micul ecran. Artistul a cochetat de multiple ori cu actoria, atât pe marele ecran, cât şi la teatru. Debuta în serialul "Eroii nu au vârstă" din 1984 şi apoi devenea un idol al adolescenţilor în "Liceenii" din 1987. A mai apărut şi în peliculele "Templul Tăcerii", "Triunghiul Morţii" şi "Proprietarii de Stele".

Unul dintre cele mai comice roluri ale sale a fost "Ciupanezu'" din serialul "Băieţi Buni", realizat pentru Pro TV în anul 2005. Serialul a avut două sezoane, iar Ştefan Bănică a jucat unul dintre cei mai carismatici şi amuzanţi mafioţi etalaţi pe micile ecrane din ţara noastră. În distribuţie se mai aflau şi Cabral, Dragoş Bucur, Florin Călinescu şi Andi Vasluianu.

Şi pentru că Ştefan Bănică a devenit sinonim cu perioada Crăciunului prin concertele sale, nu e de mirare că a apărut în rolul lui Moş Crăciun/Ion în filmul "Ho Ho Ho" din 2009. Aceea a fost ultima sa apariţie cinematografică, artistul axându-se mai mult pe cariera muzicală între timp. A avut şi o apariţie teatrală în "Jake şi femeile" de Neil Simon, în regia lui Claudiu Goga, o reprezentaţie la Teatrul Metropolis în 2016.

Apreciatul muzician a fost şi gazdă a emisiunii "Dansez pentru tine" la PRO TV şi jurat X Factor în ultimii 4 ani. Începând de pe 14 decembrie îl puteţi asculta la Sala Palatului cu clasicele sale concerte de Crăciun. Anul 2018 ne-a adus seria de concerte "Te iubesc, femeie" şi o lansare de clip filmat live pentru balada "Să zbor".

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 13 decembrie 2018

Ștefan Bănică

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending