Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Snoop Dogg nu mai vine la București, întâlnirea se amână în 2019

Organizatorul show-ului DJ Snoopadelic anunță amânarea întâlnirii cu Snoop Dogg, din motive independente de voința lui. Evenimentul trebuia să se desfășoare pe 29 august la Arenele Romane.
Snoop Dogg

Snoop Dogg

Potrivit Phoenix Entertainment, concertul DJ Snoopadelic va fi înlocuit cu un concert aniversar, 100% live, 25 de ani Snoop Dogg:

"Din motive independente de noi, mult așteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locația rămânând aceeași - Arenele Romane", a transmis organizatorul.

Biletele pentru concertul live din 2019 vor costa 335 de lei, în timp ce DJ Snoopadelic s-a vândut în presale cu 179 de lei (239 de lei în prezent). În întâmpinarea situației neplăcute pentru fanii care au achiziționat bilete pentru show-ul DJ Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru viitorul concert live, fără a fi necesară înlocuirea lor sau vreo plată suplimentară având în vedere diferența de prețuri.

Cei care doresc să returneze biletele cumpărate pentru 29 august, o vor putea face direct de la agențiile de unde le-au achiziționat, începând din 10 septembrie.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2018: Ordinea în care vor cânta concurenții concursului de interpretare

18 concurenți din 15 țări vor concura la interpretare în cadrul Cerbului de Aur 2018, iar ordinea în care vor...

Închide