Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Snoop Dogg nu mai vine la București, întâlnirea se amână în 2019

Organizatorul show-ului DJ Snoopadelic anunță amânarea întâlnirii cu Snoop Dogg, din motive independente de voința lui. Evenimentul trebuia să se desfășoare pe 29 august la Arenele Romane.

Publicat

pe

Potrivit Phoenix Entertainment, concertul DJ Snoopadelic va fi înlocuit cu un concert aniversar, 100% live, 25 de ani Snoop Dogg:

"Din motive independente de noi, mult așteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locația rămânând aceeași - Arenele Romane", a transmis organizatorul.

Biletele pentru concertul live din 2019 vor costa 335 de lei, în timp ce DJ Snoopadelic s-a vândut în presale cu 179 de lei (239 de lei în prezent). În întâmpinarea situației neplăcute pentru fanii care au achiziționat bilete pentru show-ul DJ Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru viitorul concert live, fără a fi necesară înlocuirea lor sau vreo plată suplimentară având în vedere diferența de prețuri.

Cei care doresc să returneze biletele cumpărate pentru 29 august, o vor putea face direct de la agențiile de unde le-au achiziționat, începând din 10 septembrie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 29 august 2018

Snoop Dogg

Loc
Arenele Romane
Comentează

Trending