Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Slash are o piesă înregistrată cu Chester Bennington

Slash a dezvăluit în cadrul unui interviu că are o piesă înregistrată cu Chester Bennington. Acea versiune a melodiei nu a mai ajuns pe primul său album, dar ar putea fi lansată în perioada următoare.
Chester Bennington și Slash

Chester Bennington și Slash

Slash a oferit un interviu publicației Variety, în care a povestit pentru prima oară despre o piesă pe care a înregistrat-o împreună cu Chester Bennington, regretatul solist Linkin Park.

”Când lucram la primul meu album solo, am colaborat cu foarte mulți oameni, iar unii dintre ei, din diverse motive, nu au ajuns pe disc. Una dintre aceste colaborări a fost cu Chester. Am înregistrat o piesă împreună, dar Linkin Park, la momentul resptectiv, nu a fost de acord cu lansarea, așa că am înregistrat-o apoi cu Lemmy [Kilmister]. Tipul care se ocupa de ingineria demo-urilor mi-a trimis acea versiune mie și familiei lui Chester. Piesa vorbește cu adevărat despre starea lui psihică.”

În ce privește o posibilă lansare a piesei, Slash spune că decizia nu îi aparține.

”Familia lui are piesa, așa că depinde doar de ei. E o înregistrare foarte bună. El a fost super. Din partea mea, ar fi ok dacă ar vrea să o lanseze. Din punct de vedere muzical, e aceeași piesă ca cea înregistrată cu Lemmy, însă versurile ies în evidență.”

Melodia în discuție se numește "Doctor Alibi" și o puteți asculta în versiunea înregistrată cu Lemmy, ce se regăsește și pe primul album al lui Slash.

La începutul lui august, Slash a avut o apariție surpriză la SiriusXM, în cadrul căreia a vorbit atât de experiența incredibilă a reunirii Guns N' Roses, cât și despre planurile de viitor ale trupei. Întrebat dacă există posibilitatea ca formația să intre din nou în studio, chitaristul a dat de înțeles că ar fi șanse mari să întâmple asta.

”S-a discutat despre asta. Cred că toată lumea vrea să facă asta și vom vedea ce se întâmplă. Am fost ocupați până acum să tot alergăm în jurul planetei (cu referire la turneul "Not In This Lifetime").”

Citește mai multe despre Chester BenningtonSlash
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Festivalul Full Moon 2018 a fost anulat, dar nu și concertul Jessie Ware

Cea de-a doua ediție a festivalului Full Moon Live, programat în perioada 25 – 26 august 2018 la Arenele Romane...

Închide